Bilek desteği başka bir klavyede kullanılır mı?Ben aldım az önce 200 liraya klavye mi var. Bilek desteği 200 TL zaten klavye bedavaya geliyor.
Bilek desteği başka bir klavyede kullanılır mı?Ben aldım az önce 200 liraya klavye mi var. Bilek desteği 200 TL zaten klavye bedavaya geliyor.
Mıknatıs tutmaz.Bilek desteği başka bir klavyede kullanılır mı?
10 yaşımdan beri ticaret yapıyorum hiçbir müşterime ters yapmadım en kılına bileArkadaş ağzı olan konuşuyor ticaret hakkı hukuku bilmeyen çoluk çocuk dolu. Adamın hevesini kırmayın gayet güzel kampanya yapmış. Elde kalanları satar sizi ilgilendirmez. Ne bedavacı adamlarsınız kardeşim.
3 kuruşluk köfteye 5 kuruşluk laf etmeyin
Evde bütün gün otururlar sağa sola sallarlar biriniz şu adam kadar faydanız olsun millete
daha yenı 11 e gırmıssındır10 yaşımdan beri ticaret yapıyorum hiçbir müşterime ters yapmadım en kılına bile
Benim klavyede de bilek desteği var ama bombeli.Mıknatıs tutmaz.
Bilemem tek olarak süngerliler var onlara bakabilirsin. Direk bilek desteği olarak.Benim klavyede de bilek desteği var ama bombeli.
Kullanamıyorum dedim acaba yer mi yemez mı.
Aynendaha yenı 11 e gırmıssındır
Bitmiş olabilir artık.gk200s aIacaktık 384 TL oIdu.. fırsatı kaçtı mı yoksa tekrar indirim oIabilir mi acaba ?
@Abdullah Hacıgül vay abim kocaman indirim yapmış
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com