🔥İndirim 🔥Donanım Arşivi Ayın Ürünleri🔥

Arkadaşlar bu işler bütçe meselesi. Razer da yapıldı bu seride. Ama giriş-orta seviye bu tepe seviye ürünlere göre çoook daha fazla aranıyor. Burada 10 kişi yüksek bütçe bekliyorsa 1000 kişi de uyguna ürün kovalıyor.

Tabii ki beğenmeyebilirsiniz sonuçta herkesi memnun etmek mümkün değil. Pahalı ürün seçince de abi benim bütçem düşük nasıl alayım deniyor.

Hangi mouse ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR versiyon olduğu içindir bizde fazladan tuş geliyor.
Reis yurtdışı videolarına baktım dediğin gibi bir de tuşların stili falan bizde klasik onlarda daha iyi bizde biraz kötü olmuş.

Eve gitmeden 200₺ yatırdım aldım hemen klavyeyi.Fiyatına göre iyi gibime geldi.Olmadı bir şeyler için kullanılır veya 2.el sitede satılır.
Satmayı düşünmüyorum ama ne kadar sitede?

😍 teşekkürler

Ekler

• IMG_20221007_190453.jpg
    IMG_20221007_190453.jpg
    99.1 KB · Hit: 77
500 liradan 200e inen klavyeyi 99TL'ye almak isteyen insan sıkıntılı bir tiptir önemli değil.
500 lira fakat satılmıyor ki benim elimdede rtx2060 var 8 bin sitelerde ama 6 anca eder

Okuma yazman hangi seviyede bilmiyorum ama orada "beklediğim gibi çıkmadı" yazmıyor.
Hayır sadece öyle demek istemiş artniyet yok sizi YouTube da severek izliyordum fakat böyle agresif çıkış yapmanız aklımdaki görüntünüzü değiştirdi teşekkürler

Arkadaşlar bu işler bütçe meselesi. Razer da yapıldı bu seride. Ama giriş-orta seviye bu tepe seviye ürünlere göre çoook daha fazla aranıyor. Burada 10 kişi yüksek bütçe bekliyorsa 1000 kişi de uyguna ürün kovalıyor.

Tabii ki beğenmeyebilirsiniz sonuçta herkesi memnun etmek mümkün değil. Pahalı ürün seçince de abi benim bütçem düşük nasıl alayım deniyor.
Razer Blackshark V2 X 600 e düşseydi keşke.

500 lira fakat satılmıyor ki benim elimdede rtx2060 var 8 bin sitelerde ama 6 anca eder

Hayır sadece öyle demek istemiş artniyet yok sizi YouTube da severek izliyordum fakat böyle agresif çıkış yapmanız aklımdaki görüntünüzü değiştirdi teşekkürler
Etmez 4k ya 7-8 aylık 2060 var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,078
Üyeler
185,025
Son üye
Bugra25
Geri