Musty.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 128
Hocam emin misin mouse değismek istiyordum bu mouse kötü mu dersinGeçmene deyecek kalitede ürün yok.
Hocam emin misin mouse değismek istiyordum bu mouse kötü mu dersinGeçmene deyecek kalitede ürün yok.
Hangi mouse ?Hocam emin misin mouse değismek istiyordum bu mouse kötü mu dersin
TR versiyon olduğu içindir bizde fazladan tuş geliyor.200 TL'lik klavye nin tuşları çabuk siliniyormuş bir de şunu farkettim internetteki fotoğraflarda shift tuşu büyük ama videoda ve bazı sitedeki fotoğraflı yorumlarda küçük neden acaba?
Hangi mouse ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TR versiyon olduğu içindir bizde fazladan tuş geliyor.
Aoc al bozulursa garantisi değişiyor hemenASUS VG
Hocam bu klavye mi yoksa aoc olanmı hangisi iyi sizce![]()
Gamenote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye - Siyah En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
2 Yıl Garantiliwww.garajonline.com.tr
200 liralık klavyeyi aldım .Everest ten kurtulmuş olduk en azından
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Peki yanında büyük shift tuşu gelirmi değiştirmek için.Hangi mouse ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TR versiyon olduğu içindir bizde fazladan tuş geliyor.
200 liralık oyuncu klavyesi ve 50 liralık mouse ve hayal kırıklığı? güle güleHarbi hayal kırıklığı
200 liralık oyuncu klavyesi ve 50 liralık mouse ve hayal kırıklığı? güle güleHayal kırıklığı...
200 liralık oyuncu klavyesi ve 50 liralık mouse ve hayal kırıklığı? güle güle
Abdullah Abi 300 TL'ye Bu Ekonomide Böyle F/P Ürünler Bulamazlar Bence Gayet Güzel Ürünler .
500 liradan 200e inen klavyeyi 99TL'ye almak isteyen insan sıkıntılı bir tiptir önemli değil.Beklentiler çok yüksekti herhalde ondan insanlar böyle tepki veriyor.
5000 liralık ürünü 100 liraya düşüremediğin için hayal kırıklığı olmuş bence hocamHayal kırıklığı olan ne aciklasana şaka misiniz nesiniz