- En İyi Cevap
- 4
YenilenirKlavye alacaktim 200 TL yerine 384 yaziyor stok mu bitti noldu
YenilenirKlavye alacaktim 200 TL yerine 384 yaziyor stok mu bitti noldu
EywYenilenir
aynı şeyi düşündüm. Akşam ekmek arası domates peynir yicem. Klavye hayırlı olsun banaOlmasaydı videosunu çekmezdim 199TL'ye 1.5 porsiyon iskender yersin.
Ya insta hikayesinde fena gaza gelmiştim çok fena indirimler olacak sandım ama hiç klavyesi mouse ı olmayan kişilere yarar sadece bu indirimler.Bu sefer olmamış. Eleştirmezsek kendisini nasıl geliştirecek? Eleştirilmeye açık olmalı.
klavyeler zaten belli. GK500'in İtopya yorumlarına bakın. Aynı G213 gibi, kronik sorunlu bir model. Bu elde kalanları ucuza satıyorlar, sonra RMA ile uğraşacaklar.Ya insta hikayesinde fena gaza gelmiştim çok fena indirimler olacak sandım ama hiç klavyesi mouse ı olmayan kişilere yarar sadece bu indirimler.
Olmaz. Ne derlerse katılacaksın. Düşünceler bir olmalı. Yoksa ban.Tüm eleştri yapan arkadaşları haklı buluyorum, beğenmeksek beğenmeyiz arkadaşlar. Eğer bunun için banlanan arkadaşlar varsa mod ekibini ben de kınıyorum. Geçenlerde ki ayın ürünleri çok iyiydi beğendik bu fiyata çok iyide dedik. Fakat bu ürünler olmamış bana göre. Biraz da burada hitap seviyesi de var tabi, ama şuraya en azından orta seviye ve yüksek seviye ürünler bile koyulabilirmiş. Eleştri yapma sebebim bu.
Yine de ellerinize sağlık.
Adam gözümün önünde gitti.Olmaz. Ne derlerse katılacaksın. Düşünceler bir olmalı. Yoksa ban.