Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Donanım Arşivi Ayın Ürünleri🔥

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bahadır Şahin
Bu sefer olmamış. Eleştirmezsek kendisini nasıl geliştirecek? Eleştirilmeye açık olmalı.

Rainyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Emin

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Tüm eleştri yapan arkadaşları haklı buluyorum, beğenmeksek beğenmeyiz arkadaşlar. Eğer bunun için banlanan arkadaşlar varsa mod ekibini ben de kınıyorum. Geçenlerde ki ayın ürünleri çok iyiydi beğendik bu fiyata çok iyide dedik. Fakat bu ürünler olmamış bana göre. Biraz da burada hitap seviyesi de var tabi, ama şuraya en azından orta seviye ve yüksek seviye ürünler bile koyulabilirmiş. Eleştri yapma sebebim bu.
Yine de ellerinize sağlık.

Son düzenleme:

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bahadır Şahin
Ya insta hikayesinde fena gaza gelmiştim çok fena indirimler olacak sandım ama hiç klavyesi mouse ı olmayan kişilere yarar sadece bu indirimler.
klavyeler zaten belli. GK500'in İtopya yorumlarına bakın. Aynı G213 gibi, kronik sorunlu bir model. Bu elde kalanları ucuza satıyorlar, sonra RMA ile uğraşacaklar.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alacaklara hayırlı olsun. Ancak eski tadı vermiyor. Bu durumda da kimseyi suçlayamayız. Durumlar belli.

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
200tlik klavyeyi alıcaktım fakat ışıkları düşündüğüm gibi değilmiş birde imzamdaki gibi yanlarında tuşları olan arıyordum ben sonradan gördüm olmadığını imzamdakine benzer kaliteli klavye varmı bildiğiniz? (bundanda memnunum fakat ara sıra basmamazlıkta yapabiliyor ve tuşları [sanırım] el yoran cinsten ve rgb değil takıntı oldu bende bu rgb olayı)

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Yanlış Bilgilendirme
Tüm eleştri yapan arkadaşları haklı buluyorum, beğenmeksek beğenmeyiz arkadaşlar. Eğer bunun için banlanan arkadaşlar varsa mod ekibini ben de kınıyorum. Geçenlerde ki ayın ürünleri çok iyiydi beğendik bu fiyata çok iyide dedik. Fakat bu ürünler olmamış bana göre. Biraz da burada hitap seviyesi de var tabi, ama şuraya en azından orta seviye ve yüksek seviye ürünler bile koyulabilirmiş. Eleştri yapma sebebim bu.
Yine de ellerinize sağlık.
Olmaz. Ne derlerse katılacaksın. Düşünceler bir olmalı. Yoksa ban.

Top Bottom