Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Donanım Arşivi Ayın Ürünleri🔥

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Klavye ihtiyacım vardı da, AOC değil be.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
iş görücek gayet güzel şeyler var 200tl ye gidin bimden trust alırsınız anca

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yönetim acil kendine çeki düzen vermeli eleştirmeye gelemeyen totalitar bir rejim olmaya doğru gidiyor burası forum hayal kırıklığı yazan adam beğenmediğini belirtmiş ürün 1tl olsa yine beğenmeyebilir ve bunu eleştirmeye hakkı da var anti demokratik bir yönetim olduğunu düşünüyorum mod ekibini ve ceza atanları kınıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
5klık ürünü 500 liraya düşürse niye 50 liraya düşürmedin derler. İlla ki kendi istediğiniz ürünü görmek istiyorsunuz. Herkesi mutlu edebileceğiniz bir dünya henüz yok arkadaşlar. Bütçesine göre klavye ve mouselar güzel duruyor. Alanlara hayırlı olsun.
Serzenişler fiyat değilde aoc markası için galiba

Monitörler hariç düşük bütçesi olanlar için iyi bir indirim bence bu zamanda kur , enflasyon ve fırsatçılar bu kadar fazlayken dar bütçeler için iyi bir indirim. Herkes Razer vs bekliyordu herhalde lakin yeri geldi onlarda oldu . Zaten her zaman herkesi memnun etmek mümkün değil . Yeri ve zamanı gelir tekrar yüksek bütçelere güzel indirimler yapılır ama bazı toxic yorumlar görüyorum arkadaşlar yani bunun için birbirimizi kırmaya hiç gerek yok . Sağlıcakla kalın.
Kaliteli kulaklıklara tekrar indirim gelesiye dolar 21 olur neyse umarım Amazon Prime Day de iyi indirim yapar.

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ü CİVAN
Philips kablosuz mouse 49 liraydı geçen gün donanımarşivine özel 89 mu yapmışlar ahahah 49 a aldıydım sacmalık bence bro :)

muhkya

80+ Bronze
Yönetim acil kendine çeki düzen vermeli eleştirmeye gelemeyen totalitar bir rejim olmaya doğru gidiyor burası forum hayal kırıklığı yazan adam beğenmediğini belirtmiş ürün 1tl olsa yine beğenmeyebilir ve bunu eleştirmeye hakkı da var anti demokratik bir yönetim olduğunu düşünüyorum mod ekibini ve ceza atanları kınıyorum
Beğenmeyen herkesin üstünde cezalı yazıyo forum yasası mı çıktı
Bence günlük ban yediler ve hâk ediyorlar o kişiler sicak firsattaki kategorilerede aynisini yapiyor sürekli konu baltalama peşindeler ben olsam süresiz banlardım bu yorum için demiyorum adamlarin diger konulara attiği yorumlara bakarsaniz demek istedigimi anlarsiniz

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Mustafa tsn
Bence günlük ban yediler ve hâk ediyorlar o kişiler sicak firsattaki kategorilerede aynisini yapiyor sürekli konu baltalama peşindeler ben olsam süresiz banlardım bu yorum için demiyorum adamlarin diger konulara attiği yorumlara bakarsaniz demek istedigimi anlarsiniz
Dediğin doğru olabilir ama eğer bu konudan ban yedilerse çok saçma bedava verseler bile beğenmeyen çıkar buna bişey yapamazsın toxic olup banlamaya gerek yok

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
sadetdin yaman

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Verilen her emeğe saygımız var eline sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Klavye alacaktim 200 tl yerine 384 yaziyor stok mu bitti noldu

Rainyli