Serzenişler fiyat değilde aoc markası için galiba5klık ürünü 500 liraya düşürse niye 50 liraya düşürmedin derler. İlla ki kendi istediğiniz ürünü görmek istiyorsunuz. Herkesi mutlu edebileceğiniz bir dünya henüz yok arkadaşlar. Bütçesine göre klavye ve mouselar güzel duruyor. Alanlara hayırlı olsun.
Kaliteli kulaklıklara tekrar indirim gelesiye dolar 21 olur neyse umarım Amazon Prime Day de iyi indirim yapar.Monitörler hariç düşük bütçesi olanlar için iyi bir indirim bence bu zamanda kur , enflasyon ve fırsatçılar bu kadar fazlayken dar bütçeler için iyi bir indirim. Herkes Razer vs bekliyordu herhalde lakin yeri geldi onlarda oldu . Zaten her zaman herkesi memnun etmek mümkün değil . Yeri ve zamanı gelir tekrar yüksek bütçelere güzel indirimler yapılır ama bazı toxic yorumlar görüyorum arkadaşlar yani bunun için birbirimizi kırmaya hiç gerek yok . Sağlıcakla kalın.
Yönetim acil kendine çeki düzen vermeli eleştirmeye gelemeyen totalitar bir rejim olmaya doğru gidiyor burası forum hayal kırıklığı yazan adam beğenmediğini belirtmiş ürün 1tl olsa yine beğenmeyebilir ve bunu eleştirmeye hakkı da var anti demokratik bir yönetim olduğunu düşünüyorum mod ekibini ve ceza atanları kınıyorum
Bence günlük ban yediler ve hâk ediyorlar o kişiler sicak firsattaki kategorilerede aynisini yapiyor sürekli konu baltalama peşindeler ben olsam süresiz banlardım bu yorum için demiyorum adamlarin diger konulara attiği yorumlara bakarsaniz demek istedigimi anlarsinizBeğenmeyen herkesin üstünde cezalı yazıyo forum yasası mı çıktı
Dediğin doğru olabilir ama eğer bu konudan ban yedilerse çok saçma bedava verseler bile beğenmeyen çıkar buna bişey yapamazsın toxic olup banlamaya gerek yokBence günlük ban yediler ve hâk ediyorlar o kişiler sicak firsattaki kategorilerede aynisini yapiyor sürekli konu baltalama peşindeler ben olsam süresiz banlardım bu yorum için demiyorum adamlarin diger konulara attiği yorumlara bakarsaniz demek istedigimi anlarsiniz
Aoc red switch olan klavye kronik sorunu var w ve boşluk tuşu bende kullanıyorum garantiye göndermek zorunda kaldım
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com