firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Dark mod yerine değil de belki başka bi mod adında eklenebilir benceDark mod için pek uygun değil, baya gözümü aldı benim.
Dark mod yerine değil de belki başka bi mod adında eklenebilir benceDark mod için pek uygun değil, baya gözümü aldı benim.
'Donanım Arşivi' logosu çok hoş olmuş ama,Dark mod için pek uygun değil, baya gözümü aldı benim.
Temayı Photoshop gibi yerlerde tasarlamak kolay dostum zaten. Önemli olan bunu Xenforo'nun binlerce kod satırlarına dökebilmekDark mod yerine değil de belki başka bi mod adında eklenebilir bence
kırmızı yaptım fakat genel temaya uymadığı için geri aldım. Bu da kırmızı ve parlak olmayan hali:Şuanki bence buna göre daha iyi, koyu temada simsiyah değil de gri tonları daha güzel oluyor.
Ek olarak, Donanım Arşivi logosu çok hoş olmuş. Onun şuanki gibi kırmızı tonları ile yapılmış hali çok daha güzel olur şahsen.
Arka plan siyah font ama yazılar turuncu pek beğenmedim ama eline sağlık geliştirirsen olurPhotoshop CC 2020 Kullandım. Grafik Tasarımcısı değilim. Geliştirilebilir, fazla uğraşmadım.
Alıntıyı görüntüle
Ama ay yıldız çok daha iyi olmuş.Şuan nedense paint ile koymuşlar gibiPhotoshop CC 2020 Kullandım. Grafik Tasarımcısı değilim. Geliştirilebilir, fazla uğraşmadım.
Alıntıyı görüntüle
Bu kadar insan bişi biliyor da çoğu yerde yazılar siyah üzerine beyaz ya da beyaz üzerine siyah. Yazı okumak için çok daha iyi şimdiki hali. Forumda günde 6 saatten fazla zaman harcayan insanlar var attığın şekilde konsantre olunmaz ve bence baş ağrısı bile yapar.kırmızı yaptım fakat genel temaya uymadığı için geri aldım. Bu da kırmızı ve parlak olmayan hali:
Alıntıyı görüntüle