Donanım Arşivi Basit Forum Tasarımı

Şu an ki temaya göre donanım arşivi logosunu düzenlesen çok daha iyi olur full siteyi değil de sadece logo yap bence daha iyi olur

Dark mod yerine değil de belki başka bi mod adında eklenebilir bence
Temayı Photoshop gibi yerlerde tasarlamak kolay dostum zaten. Önemli olan bunu Xenforo'nun binlerce kod satırlarına dökebilmek :)

Çok karmaşık. Göz alıyor. Bir şeyi okuyabilmem için odaklanmam gerekiyor.

Bence şuan ki daha iyi ama eline sağlık

Şu anki temaya gelecek en iyi şey farklı temalar bence. Tabi birde yukarıdaki logo sırıtıyor.

Şuanki bence buna göre daha iyi, koyu temada simsiyah değil de gri tonları daha güzel oluyor.

Ek olarak, Donanım Arşivi logosu çok hoş olmuş. Onun şuanki gibi kırmızı tonları ile yapılmış hali çok daha güzel olur şahsen.
kırmızı yaptım fakat genel temaya uymadığı için geri aldım. Bu da kırmızı ve parlak olmayan hali:

DAForum.jpg

pardon parlak olmayan hali böyle
z2.jpg

kırmızı yaptım fakat genel temaya uymadığı için geri aldım. Bu da kırmızı ve parlak olmayan hali:

Alıntıyı görüntüle
Bu kadar insan bişi biliyor da çoğu yerde yazılar siyah üzerine beyaz ya da beyaz üzerine siyah. Yazı okumak için çok daha iyi şimdiki hali. Forumda günde 6 saatten fazla zaman harcayan insanlar var attığın şekilde konsantre olunmaz ve bence baş ağrısı bile yapar.

Geri