- Reaksiyon skoru
- 5,717
Darısı telefon fiyatlarına.
Fiyatları düşürme zamanın geldi demekkiEvet geçen seneki piyasaya göre satışlarımız fena şekilde düştü bizimde.
Karımızı düşürdük pazaryleride komisyon oranlarından kısıyor. Ama banttan gelen mallar hala %5 %6 zam koya koya geliyor.Fiyatları düşürme zamanın geldi demekki
Piyasa 2 yıldır seçim meçim diye kur uçacak kaçacak, kurlar 50-60 görecek diye diye insanları şişirilmiş fiyatlara alıştırdılar. Zaten şu an piyasada abartısız her söktörde en az %30 bir köpük fiyat olduğunu düşünüyorum. Seçim bitti kur yine uçup kaçmadı ama ürünlerini satıcılar en az dolar kuru 45liraya ayarladılar geçen yıldan beri. Bu fiyatların gerçek değerlere gelmesi gerekiyor.
Abdullah'ın açıklamasına göre çok doğru bende bekleyeceğim. 30.000 ₺ bütçe ayıracağım 1 ay içindehocam sistem almayı düşünüyordum beklemek ne kadar doğru?
hocam 20 k bütçeye 4060 ti düşer miAbdullah'ın açıklamasına göre çok doğru bende bekleyeceğim. 30.000 ₺ bütçe ayıracağım 1 ay içinde
Hiç şaşırmam ama şuanlık 21-22k falan derim kendi kafamdahocam 20 k bütçeye 4060 ti düşer mi![]()
hocam 2 hafta sonra sistem almayı düşünüyorum umut ediyorum ki düşüş olurHiç şaşırmam ama 22k falan derim kendi kafamda
Birde bakarsın Abdullah bu düşüş olayını fırsat olarak bize sunar ve gene yeni sistem patlatır ve ikimizde alırızhocam 2 hafta sonra sistem almayı düşünüyorum umut ediyorum ki düşüş olur![]()
inşallah hocamBirde bakarsın Abdullah bu düşüş olayını fırsat olarak bize sunar ve gene yeni sistem patlatır ve ikimizde alırızçıkartırsa şayet.