Neler Yeni

Donanım arşivi bizi zıplattıracak reklama bak

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan
Dostlar böyle bir reklam var onaylarsanız sanırım sağlayıcınız neyse ona göre bir sayfa geliyor onaylarsan aylık 175 tl döşeyelim diyorlar belki fazlası bile girer
IMG_1417.png

Ekler

• IMG_1416.png
    IMG_1416.png
    833 KB · Hit: 15

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bu senin cihazının reklam geçmişinden dolayı sana gelen bir reklam diye tahmin ediyorum. Onun haricinde reklam bölümüne panele sızıp reklam kodunu revize etmemişlerdir herhalde :D

Dostlar böyle bir reklam var onaylarsanız sanırım sağlayıcınız neyse ona göre bir sayfa geliyor onaylarsan aylık 175 tl döşeyelim diyorlar belki fazlası bile girerAlıntıyı görüntüle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu senin cihazının reklam geçmişinden dolayı sana gelen bir reklam diye tahmin ediyorum. Onun haricinde reklam bölümüne panele sızıp reklam kodunu revize etmemişlerdir herhalde :D
Alakası yok hocam işimde olmaz bazen sen girmesen bile farklı reklam veriyor forumda bir çok kişi açtı konu bu şekilde geçende kadın iç çamaşırı reklamları çıkıyordu kimya cnc reklamları çıkıyordu hiç birinede bir kere girmemişimdir hatta reklamı şikayet ettim bir farklısı geldi aynı şeyin

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Alakası yok hocam işimde olmaz bazen sen girmesen bile farklı reklam veriyor forumda bir çok kişi açtı konu bu şekilde geçende kadın iç çamaşırı reklamları çıkıyordu kimya cnc reklamları çıkıyordu hiç birinede bir kere girmemişimdir hatta reklamı şikayet ettim bir farklısı geldi aynı şeyin
Bunlar meta reklamları gibi düşünebilirsin. Kişiselleştirilmiş reklamlar ve NPA kişiselleştirilmemiş reklamlar olarak ikiye ayırılır. Sitenin Üst ve sağdaki reklamlar sponsor reklamları ve bunları kod bloğuna banner ve link uzantısı vererek koyuyorlar. Onun haricindeki reklamlar tamamen gelir elde edilmesi için manuel ayarlama olmadan siteye giren kullanıcıların geçmiş verileri ile olan reklamlar hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1725617790642.png

Örneğin:

grasdiyas

80+ Silver
kişiselleştirilmiş reklam trendyoldan creatin bakınca hemen reklamları çıkmıştı traş makinesi baktığımdada hemen reklamları çıkmıştı yanlışıkla reklama tıkladığınızdan dolayıda olabilir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,728
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kişiselleştirilmiş reklamlar bittikten sonra rastgele gösterir Google. Buna ek olarak CGNAT IP mevzusunun da reklam gösterimini bozduğunu duymuştum.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan
Kişiselleştirilmiş reklamlar bittikten sonra rastgele gösterir Google. Buna ek olarak CGNAT IP mevzusunun da reklam gösterimini bozduğunu duymuştum.
Az daha onaylıyordum patlayacaktık vallahi hattım faturalı 😅

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,728
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan

RONALDINHO

80+ Silver
bana da çıplak kadın, iç çamaşarı, bikinili reklamlar çıkıyor. toplum içinde foruma giremiyorum kendim de çok rahatsız oluyorum. mehmet ağabey lütfen düzeltin reklamları.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan
Son düzenleme:
Top Bottom