Da 3 biraz değiştirilirse da sistem 3 daha iyi gibi geldi fakat da sistem 3 ün kasası çok iyi gelmedi. Bilemiyorum. Ama dediğim gibi kasa ve birkaç şey değiştirilirse da sistem 3 daha iyi gibi olabilir.Arkadaşlar Donanım Arşivi 3 Sistemimi yoksa ModArt Ma1 Sistemimi daha iyi ?
Da3 bu şekilde hiçbir değişiklik yapmadan da3 mü ModArt Ma1 mi?Da 3 biraz değiştirilirse da sistem 3 daha iyi gibi geldi fakat da sistem 3 ün kasası çok iyi gelmedi. Bilemiyorum. Ama dediğim gibi kasa ve birkaç şey değiştirilirse da sistem 3 daha iyi gibi olabilir.
gözünü kırpmadan ma1 alArkadaşlar Donanım Arşivi 3 Sistemimi yoksa ModArt Ma1 Sistemimi daha iyi ?
Tapatalk haHocam dersdeyim ama ben bakamıyorum da 3 ün çıktığı halini alıcaksan şuan stok olmadığından pahalıdır bütçen nedir
noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın ekranda felsefe işliyorum daha ne isteyim benTapatalk ha
Arkadaşlar şuan alacağım Ma1 mi da3 mü bütçe 7000tl monitör dahilgözünü kırpmadan ma1 al
da3 zaman geçince bileşenler değiştirilip fiyatı yükseltiliyo
Arkadaşlar şuan alacağım Ma1 mi da3 mü hangisi bütçe monitör dahil 7000tlHocam dersdeyim ama ben bakamıyorum da 3 ün çıktığı halini alıcaksan şuan stok olmadığından pahalıdır bütçen nedir
noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
e ma1 işteArkadaşlar şuan alacağım Ma1 mi da3 mü bütçe 7000tl monitör dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar şuan alacağım Ma1 mi da3 mü hangisi bütçe monitör dahil 7000tl
Kardeşim ikisinde aynı bileşen da3 r5 3500x işlemci büfe daha iyie ma1 işte
kasa ?Kardeşim ikisinde aynı bileşen da3 r5 3500x işlemci büfe daha iyi