hadi bakalım hocam siteye girin kaydolun adres kaydedin kart bilgilerinizi kaydedin bir kenara copy paste ile hızlıca alın telefonunuz yanınızda olsun kod geldiği anda onaylayın bitti gittiAllahım inşallah bu sefer almak nasip olur 6aydır sistem kovalıyorum birinide alamadım stok bitiyor hızlıca daha hızlı almak için neler yapabilirim?
500 stok hemen bitmezAllahım inşallah bu sefer almak nasip olur 6aydır sistem kovalıyorum birinide alamadım stok bitiyor hızlıca daha hızlı almak için neler yapabilirim?
Sık sık çok iyi sistemler düşüyor ve stoklar 1 hafta vs kalıyor. Sadece Donanım arşivi sistem mi kovalıyorsun?Allahım inşallah bu sefer almak nasip olur 6aydır sistem kovalıyorum birinide alamadım stok bitiyor hızlıca daha hızlı almak için neler yapabilirim?
bırakmaz o kadar abartmayalım hocam1500TL bırakır.
AlinmazBeyler eagleye ragmen alınır mı ve kredi cekecem hesapta para yok alabilir miyim hızlı olursam (kredi cekip alamazsam boş yere faiz ödemeyeyim diye diyorum)
ya hocam alınır alınır ama yakalayabilir misiniz orası önemliBeyler eagleye ragmen alınır mı ve kredi cekecem hesapta para yok alabilir miyim hızlı olursam (kredi cekip alamazsam boş yere faiz ödemeyeyim diye diyorum)
nasıl alınmaz allah için hocam sizde lütfen ama sezarın hakkını sezara vermemiz gerekirse alınırAlinmaz
Alınır soğuk çalışıyor oyun testlerindeBeyler eagleye ragmen alınır mı ve kredi cekecem hesapta para yok alabilir miyim hızlı olursam (kredi cekip alamazsam boş yere faiz ödemeyeyim diye diyorum)
Yapıyolar , PCH zamanında 18K ya 3080 sistemler yaptı,VOK zamanında 13,5K ya RTX 3060 Tİ R5 5600 yaptı. O zamanlarda piyasa ucuz falan değildi hatta daha pahalıydı.Keşke diğer yayıncılarda böyle fp yapabilse