site çökmesi için 200k tıklanma çok yüksek bir tıklanma mı ?O 12K gerçek zamanlı değil
site çökmesi için 200k tıklanma çok yüksek bir tıklanma mı ?O 12K gerçek zamanlı değil
işte bu kadar kişi f5 yaptığı için site çöküyor bi salında alsın insanlarF5 yapmaktan elim kırıldı hadi gençer
Taktik neymiş milletten vatan sistemi 300-500 üstü almaya çalışıp 17-18 den satma düşüncesi mi dkdkdkdkksl ütopik bir evrende bu gerçekleşebilir belki...kalkta balığa gidek banada öğretiyor artık ufak tefek taktikler
Hiç farkı yok gibi gerek yok benceTekrar söylüyorum, alacak arkadaşlar 114 lira farkla b450 alın bence
Bütçe varsa 750 lira farkla fspPeki psu rampage iyi midir yoksa 650 TL farkla deepcool mu yapayim
bana mı laf sokmaya çalıştınız anlamadım?Taktik neymiş milletten vatan sistemi 300-500 üstü almaya çalışıp 17-18 den satma düşüncesi mi dkdkdkdkksl ütopik bir evrende bu gerçekleşebilir belki...
Komik şakalar dimi bayağı komik bence deGençer gaming şaka yapıyor aslında çökmedi sunucular az sonra açılcak inanmıyorum çöktüğüne
Reis Allah aşkına öyle deme millet bana saldırıya geçiriyor valla bişey yaptığım yok alabilirsem şansa alıyorum ben bunun işini kurmuş kişileri de biliyorum bu forumdan ama beni ilgilendirmez onlar yani ben bişey değilim emin olunSen bir şekilde ulaşıyorsun bu sistemlere çok ilginç