Neler Yeni

Donanım arşivi f/p canavarı sistemi hakkında

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
Bütçe
13000
@Abdullah Hacıgül @GENCERGAMİNG yardımcı olur musunuz?

dün akşam 9 da sipariş ettiğim sistemi gece yanlışlıkla iptal ettim. desteğe de yazdım instagram hesaplarına da yazdım henüz bir dönüş yapılmadı. bu hatalı işlemin düzeltilmesini rica ediyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. sipariş numaramı güvenlik sebebiyle yazmadım ama bir sorun teşkil etmeyecekse yorum olarak yazarım yada mesajlardan iletebilirim size.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@GENCERGAMİNG

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kankam o işi unut bence. İptal ettiğin siparişi başkası almıştır

arturo

80+ Silver

dün akşam 9 da sipariş ettiğim sistemi gece yanlışlıkla iptal ettim. desteğe de yazdım instagram hesaplarına da yazdım henüz bir dönüş yapılmadı. bu hatalı işlemin düzeltilmesini rica ediyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. sipariş numaramı güvenlik sebebiyle yazmadım ama bir sorun teşkil etmeyecekse yorum olarak yazarım yada mesajlardan iletebilirim size.

@GENCERGAMİNG
üzerine soğuk su içebilirsin

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam o işi unut bence. İptal ettiğin siparişi başkası almıştır
yok siparişi verdim ödemesini yaptım iptalde kalırsa para iadesi yapacaklar düzeltirlerse sistemi gönderecekler kendi ellerinde

üzerine soğuk su içebilirsin
dün birisinin daha başına gelmişti abdullah abiyle paylaşmış sorunu oda gençler ile konuşup sorunu halletmişti. sorun yaşayacağımızı sanmıyorum

yanlışlıkla nasıl iptal ediyorsun çok ilginç :kekw:
heyecandan

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Varol Can
büyük ihtimal para iadesi yapıcaklar senden açılan stoğuda başkası aldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akın Mustafa

@GENCERGAMİNG
Dostum talihsizlik yaşamışsın Bi tık geçmiş olsun

WhoCares

80+ Gold
yok siparişi verdim ödemesini yaptım iptalde kalırsa para iadesi yapacaklar düzeltirlerse sistemi gönderecekler kendi ellerinde

dün birisinin daha başına gelmişti abdullah abiyle paylaşmış sorunu oda gençler ile konuşup sorunu halletmişti. sorun yaşayacağımızı sanmıyorum

heyecandan
9 da aldıgın sistemi nasıl gece iptal ediyorsun ben o kısma takıldım

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimal para iadesi yapıcaklar senden açılan stoğuda başkası aldı
sanmıyorum ürün 9 da alıntı 1 saat içnide zaten o ürün siteden kaldırıldı ben bu hatayı gece yaptım. düzeltebilirler ama hayırlısı olsun umarım düzelir

9 da aldıgın sistemi nasıl gece iptal ediyorsun ben o kısma takıldım
kanka 9 da ödemesini yaptım sipariş düştü sorunsuz sıkıntısız ben heyecandan sistemin özelliklerine bakmaya çalışırken telefonda yanlış yere tıkladım sanırım uyarıda vermeden iptale düştü.

rica etsem bunu yöneticilerden birisine iletebilir misiniz lütfen?

Dostum talihsizlik yaşamışsın Bi tık geçmiş olsun
teşekkür ederim bunu düzeltebilirler ya bence bekliyorum inşallah sorun olmaz. tanıdığınız yönetici vs varsa iletebilir misiniz lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akın Mustafa
sanmıyorum ürün 9 da alıntı 1 saat içnide zaten o ürün siteden kaldırıldı ben bu hatayı gece yaptım. düzeltebilirler ama hayırlısı olsun umarım düzelir

kanka 9 da ödemesini yaptım sipariş düştü sorunsuz sıkıntısız ben heyecandan sistemin özelliklerine bakmaya çalışırken telefonda yanlış yere tıkladım sanırım uyarıda vermeden iptale düştü.

rica etsem bunu yöneticilerden birisine iletebilir misiniz lütfen?

teşekkür ederim bunu düzeltebilirler ya bence bekliyorum inşallah sorun olmaz. tanıdığınız yönetici vs varsa iletebilir misiniz lütfen
Valla stokları bittimi bilmiyorum ama bittiyse yapacak bir şey yok hocam treni kaçırmışsınız

Ysuflix

80+ Gold
@GENCERGAMİNG çok bonkör bi firma bence halleder :)

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
@GENCERGAMİNG çok bonkör bi firma bence halleder :)
bu konuda yardımcı olabileceklerine inanıyorum

Valla stokları bittimi bilmiyorum ama bittiyse yapacak bir şey yok hocam treni kaçırmışsınız
o stoku satın aldım zaten alındığı zaman bir kaç dk içinde ürün siteden kaldırıldı. iptali kaldırıp tekrardan onay aşamasına almaları gerekiyor başka bir sorun yoksa tabi.

şahin doğan

80+ Platinum
Senin iptal ettiğin sistem çoktan puf olmuştur. G.O

Top Bottom