Tamam Fiyasko Haklısınız Apo BeySaygısızlık yapma çok paran varsa kalk git hayır kurumuna 1500 TL bağışla.
Sistem zaten benim sistemim değil yorumunun her yeri fiyasko.
O adamin kanaliyla bunların kitlesi ayni mi heyyy zeki kurtarkadaşlar adam sizin için o kadar emek veriyor siz kötü diyorsunuz 1500tl küçük para ise sizin için o zaman gidin 25k 30k ya 3070 satan kanallar var gidin ordan alın
Zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına sistem yaptım onda da anakart B450 diye eleştirmişlerdi o zamandan beri sakin olmak üzerine eğitimler alıyorum. Bazı arkadaşlar var altın klozet versen p*pom üşüyor der.arkadaşlar adam sizin için o kadar emek veriyor siz kötü diyorsunuz 1500tl küçük para ise sizin için o zaman gidin 25k 30k ya 3070 satan kanallar var gidin ordan alın
abi onlar hiç para kazanmanın zorluğunu nerden bilsinlerZamanında bir sürü ekran kartı fiyatına sistem yaptım onda da anakart B450 diye eleştirmişlerdi o zamandan beri sakin olmak üzerine eğitimler alıyorum. Bazı arkadaşlar var altın klozet versen p*pom üşüyor der.
1000 tl senin için küçükse alma kardeşim sen md2 mi sanıyorsun bunu@Abdullah Hacıgül Hocam bu sistem ne ya dalgamı geçiyon reis bin TL indirimli sistem mi olur
southpaws a 600 tl zam geldi 15.6k idi en son ama hala ucuzSistem ne iyi ne kötü. Ama şunu da gözardı etmeyin. Almak isteseniz 1.5 fazla vereceksiniz. Şimdi o parayla ekipman alırsınız. Nvidia Nvidia diye tutturan arkadaşlara ithafen yapılmış bir sistem. Çok f/p bekliyorsanız Southpaws alabilirsiniz. AMD ile NVİDİA f/p konusunda aynı olmaz haliyle. Bunu gidip ekran kartlarının fiyatlarına bakarak anlayabilirsiniz. Teşekkürler sistem için.
hemen savun birader sana mı kaldı eleştiriyoruz burda seni eleştirmiyorum o yüzen işine bak1000 TL senin için küçükse alma kardeşim sen md2 mi sanıyorsun bunu