Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

Sistemi nasıl buldunuz ?

• Kalite F/P !

Oylar: 39 13.1%
  • İyi

Oylar: 62 20.8%
  • Eh işte

Oylar: 135 45.3%
  • Fiyat pahalı

Oylar: 62 20.8%

• Oy kullanan toplam üye
    298
Sistem ne iyi ne kötü. Ama şunu da gözardı etmeyin. Almak isteseniz 1.5 fazla vereceksiniz. Şimdi o parayla ekipman alırsınız. Nvidia Nvidia diye tutturan arkadaşlara ithafen yapılmış bir sistem. Çok f/p bekliyorsanız Southpaws alabilirsiniz. AMD ile NVİDİA f/p konusunda aynı olmaz haliyle. Bunu gidip ekran kartlarının fiyatlarına bakarak anlayabilirsiniz. Teşekkürler sistem için.

Gayet güzel bir sistem olmuş. :blobdance:

arkadaşlar adam sizin için o kadar emek veriyor siz kötü diyorsunuz 1500tl küçük para ise sizin için o zaman gidin 25k 30k ya 3070 satan kanallar var gidin ordan alın

Ekran kartı markasını beğenmeyen arkadaşlar sistemi sıkı bir şekilde takip edip Gigabyte ekran kartlı stokları almaya çalışsınlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: AneX
arkadaşlar adam sizin için o kadar emek veriyor siz kötü diyorsunuz 1500tl küçük para ise sizin için o zaman gidin 25k 30k ya 3070 satan kanallar var gidin ordan alın
O adamin kanaliyla bunların kitlesi ayni mi heyyy zeki kurt

• Beğen
Reaksiyonlar: AneX
Zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına sistem yaptım onda da anakart B450 diye eleştirmişlerdi o zamandan beri sakin olmak üzerine eğitimler alıyorum. Bazı arkadaşlar var altın klozet versen p*pom üşüyor der.

Zamanında bir sürü ekran kartı fiyatına sistem yaptım onda da anakart B450 diye eleştirmişlerdi o zamandan beri sakin olmak üzerine eğitimler alıyorum. Bazı arkadaşlar var altın klozet versen p*pom üşüyor der.
abi onlar hiç para kazanmanın zorluğunu nerden bilsinler

Sistem ne iyi ne kötü. Ama şunu da gözardı etmeyin. Almak isteseniz 1.5 fazla vereceksiniz. Şimdi o parayla ekipman alırsınız. Nvidia Nvidia diye tutturan arkadaşlara ithafen yapılmış bir sistem. Çok f/p bekliyorsanız Southpaws alabilirsiniz. AMD ile NVİDİA f/p konusunda aynı olmaz haliyle. Bunu gidip ekran kartlarının fiyatlarına bakarak anlayabilirsiniz. Teşekkürler sistem için.
southpaws a 600 tl zam geldi 15.6k idi en son ama hala ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,315
Üyeler
185,252
Son üye
Emir34
Geri