Ne kötü ne iyi ama istenilen daha düşük segment bi sistem 8-9-10 k bandında sistem olsa daha güzel olurduGayet iş görür bir RTX3060 Hazır sistem !
(Kasayı tasarlayanlar önünü neden tam mesh yapmamakta inat ederler anlamıyorum. Bu ve Spec Delta gibileri... )
bu nasıl bi cumle kardesimApo Cansın Eyvallah da Video yu Sil 3Bin Vereyim 1500TL İndirim Nedir Böyle F/P Ürünü Olmaz Yakışmıyor Sana
Saygısızlık yapma çok paran varsa kalk git hayır kurumuna 1500 TL bağışla.Apo Cansın Eyvallah da Video yu Sil 3Bin Vereyim 1500TL İndirim Nedir Böyle F/P Ürünü Olmaz Yakışmıyor Sana
1.500 tl cebinizde kalırGayet iş görür bir RTX3060 Hazır sistem !
(Kasayı tasarlayanlar önünü neden tam mesh yapmamakta inat ederler anlamıyorum. Bu ve Spec Delta gibileri... )
Ne çok iyi ne çok kötü bi sistem indirim çok yok şöyle bi 12-11 arası olsa o zaman fp kralı olurdu. Ekstradan bişey söylemek istiyorum Benim sistem Asus dual RTX 2060 i3 12100f Valoda min FPS 400 ortlama 530 da geziyo bu sistemde nasıl 250fps???Gayet iş görür bir RTX3060 Hazır sistem !
PCH sisteminden iyi stoğu biten vatan be technopat sistemlerinden kötü. Şuan stoğu olan en iyi sistem bu.Gayet iş görür bir RTX3060 Hazır sistem !