Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

Sistemi nasıl buldunuz ?

• Kalite F/P !

Oylar: 39 13.1%
  • İyi

Oylar: 62 20.8%
  • Eh işte

Oylar: 135 45.3%
  • Fiyat pahalı

Oylar: 62 20.8%

• Oy kullanan toplam üye
    298
nvidia nın indirimi bu kadar oluyor heralde. Southpawslar ne kadar iyiydi halbuki.

Gayet iş görür bir RTX3060 Hazır sistem !
(Kasayı tasarlayanlar önünü neden tam mesh yapmamakta inat ederler anlamıyorum. Bu ve Spec Delta gibileri... )

Ne kötü ne iyi ama istenilen daha düşük segment bi sistem 8-9-10 k bandında sistem olsa daha güzel olurdu

Arkadaşlar maaşlar arttı, işletme maliyetleri yükseldi. Tamam ekran kart fiyatları düştü ama işçi maliyetleri yansıtılmaya başlayınca fiyatlar tekrar artabilir. Bilgisayara ihtiyacı olan ve bileşenleri kafasına yatan kaçırmasın derim bu fiyata.

Kendisi yapmadığı için Bi ucuzluk beklemedim ben. İnceleme başına gelir durumunu merak etsemde sormamam lazım.

Apo Cansın Eyvallah da Video yu Sil 3Bin Vereyim 1500TL İndirim Nedir Böyle F/P Ürünü Olmaz Yakışmıyor Sana
Saygısızlık yapma çok paran varsa kalk git hayır kurumuna 1500 TL bağışla.
Sistem zaten benim sistemim değil yorumunun her yeri fiyasko.

(Kasayı tasarlayanlar önünü neden tam mesh yapmamakta inat ederler anlamıyorum. Bu ve Spec Delta gibileri... )

1.500 tl cebinizde kalır

Ne çok iyi ne çok kötü bi sistem indirim çok yok şöyle bi 12-11 arası olsa o zaman fp kralı olurdu. Ekstradan bişey söylemek istiyorum Benim sistem Asus dual RTX 2060 i3 12100f Valoda min FPS 400 ortlama 530 da geziyo bu sistemde nasıl 250fps???

Şuan piyasadaki en ucuz RTX 3060 sistem eğer Abdullah abi kendisi daha ucuza hazırlasaydı sistem stoğu 1-2 saat içerisinde biterdi bu sistemde yine 1-2 gün stokta kalır diye düşünüyorum.

PCH sisteminden iyi stoğu biten vatan be technopat sistemlerinden kötü. Şuan stoğu olan en iyi sistem bu.

Ama ihtiyacı olan alsın F/P falan diye herkes atlamasın çok iyi bir sistem değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri