Güzel sistem kendin mi,topladın yoksa hazır sistem mi ? Bide ekran kartının performansı nasıl11400TL'ye imzamdaki sistemi aldım ben. en iyi böyle olacağını düşündüm.
Ya kanka bende çok istiyorum toplamak param var toplayamıyorum adam gibi sistem yok. sence ne yapmalıyım?Hazir sistem özelleştirdim. Daha elime gelmedi yeni aldım. geldiğinde testlerini yapacağım. Ekran kartı gtx 1650'den güçlü olduğu için yüksek ihtimal çoğu oyunda iyi değerler alırım.
Dostum yanlış anlama lütfen. 'Hayla' değil hala...Selam dostlar hepinizin bildiğiniz üzere Abdullah abi yeni bir f/p canavarı çıkaracağını söylemişti ve hayla bir spoiler veya önden duyuru fln gelmedi bir önceki sistem giriş seviyesindeydi büyük İhtimalle bu sistem orta seviye 1080p oyunları rahat oynayacağımız sistem gelicek sizce ne olur ?
Bu arada @Abdullah Hacıgül sistem çıkmadan 2-3 saat önce lütfen ama lütfen mağza stoğunu instagram dan bilgilendir
Kral şuan hiç düşünemem yazım hatalarını. Bana sistem lazım başıma talih kuşu geldi değerlendiremiyorumDostum yanlış anlama lütfen. 'Hayla' değil hala...
Pazar günü saat6 da vok çıkacak 1650 veya Rx6500xt liYa kanka bende çok istiyorum toplamak param var toplayamıyorum adam gibi sistem yok. sence ne yapmalıyım?
instagramdan duyurusunu yaptığınız alsatçılara karşı geliştirdiğiniz sistem ne durumda? yeni satışa sunulacak pc de bu sistemi uygulamayı düşünüyor musunuz?Hayır Smart Shift bu laptopun ısınmasına neden oluyor ayarlardan kapatabilirsin. Ama ısıya takıyorsan paraya bakmadan en iyi soğutulan cihazı almalısın .
Yeni sistemden önce V4.5 lar için çözüm sunarsan daha iyi olur gibiHiçbir zaman, fiyatını ve özelliklerini söyleyen diğer yayıncıların 20-50 stoklu inanılmaz F/P sistemlerine bakabilirsin
Ben o sistemdeki anakartı asus yapmıştım ssd modelinide kingston yapmıştım 10450tl'ye denk gelmişti siz biraz daha ekleseniz rtx3050 sistem bulurdunuz amabyinede parçaları kaliteli hayırlı olsun güzel günlerde kullanın11400TL'ye imzamdaki sistemi aldım ben. en iyi böyle olacağını düşündüm.