- En İyi Cevap
- 4
çiçeksepetiSistem hangi site üzerinden satışa çıkacak hocam?
Çok komiksin kanka ahahahahçiçeksepeti
6 ay önce geçen sene olmuyor mu6ay önce Çıkmıştı o hocam adıda donanım arşivi gt2 ydi
Birdaha böyle komik espriler yapma Abdullah hacim gülmekten ölmeyelim hahahahshsdhçiçeksepeti
doğru karar çiçek gibi sistemler nerde çıkacaktı başkaçiçeksepeti
çiçeksepeti
Bir saat sonra link gelir.Video çıktıktan 2 saat sonra siteye dusecek değil mi
20 bin TL'lik sistemleri kimse almıyor yani hit olmuyor hocam.Bende şahsen, neden hâlâ i3 12100f ve i5 12400f kullanılıyor merak ediyorum. Çünkü yeni modeller çıktı.illaki birşeyin fiyat performans olması için sistemin,ekran kartının veya anakart 'in en düşük versiyonu ve ucuzu olması gerekmez,diye düşünüyorum. Örneğin ryzen 5 7600 güzel bir B650 anakarti ve darboğaz yapmayacak bir ekran kartı ile 32 GB ram olsa, fiyatı tek tek toplamaya göre ekonomik olsa daha iyi olmaz mı?
Bu dediğin 20k tl ve üstü ki yapılıyor takip etmesini bileneBende şahsen, neden hâlâ i3 12100f ve i5 12400f kullanılıyor merak ediyorum. Çünkü yeni modeller çıktı.illaki birşeyin fiyat performans olması için sistemin,ekran kartının veya anakart 'in en düşük versiyonu ve ucuzu olması gerekmez,diye düşünüyorum. Örneğin ryzen 5 7600 güzel bir B650 anakarti ve darboğaz yapmayacak bir ekran kartı ile 32 GB ram olsa, fiyatı tek tek toplamaya göre ekonomik olsa daha iyi olmaz mı?