Şu an fiyatlar yüksek amd tarafında anakart fiyatları da bayağı yükseldi eğer imkanınız varsa parça parça toplamak daha güzel olur hazır sistemlerde işlemci ve ekrankartı iyi oluyor ama geriye kalan giriş seviye oluyor ki f/p olması için gerekliEvet arkadaşım takip ediyorum. Yazdığınız setuplar ancak al-sat işi yapanlara yarıyor. Çoğu kişi 20000 ve üstü parayı bağlamak istemez. Son kullanıcı ise, her ay sistemi değiştirmeyeceği için almışken iyi sistem almak ister
12100F aktif olarak kullanıyorum normalde i3 işlemcilere önyargım vardı(kendimi bildim bileli i3 kullanıyorum) ama bu işlemciyle bütün önyargımı yıktım gerçekten baya iyi stok soğutucuyla en fazla 77 gördüm 1 saniyeliğine normalde 70-74 derece arasında geziniyor.Arkadaşlar Abdullah abi story attı ama sildi sonradan parçayı iptal mi etti bilemem ama (İpucu veriyim 12100f olcak ama 12100f diyede sistemi sakın düşük bulmayın çok iyi olacak) dedi ben story i açtığımda 2 dk geçmişti 1 dk sonrada hemen silindi.
Öğrenilen Bilgiler ve Özellikler:
Hocam kazanacaksınız 1660 superiBende 12100f 3060 10999TL demiştim ne çıkacak acaba![]()
4090 bekliyordumbeyler yeni bilgi geldi 0-30000 TL bandında olucakmış sistem
Alıntıyı görüntüle
Reis nerden buluyon bunları ya
Abi saat kacta olcakeskimez![]()
Hocam belki gt1030lu pc olucak ??beyler yeni bilgi geldi 0-30000 TL bandında olucakmış sistem
Alıntıyı görüntüle
Hocam heyecanlandırmayınHocam kazanacaksınız 1660 superi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4090 bekliyordum![]()