benimde var bakar mısınız? neden olduğunu bile hatırlamıyorumHerkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 yılında aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.
Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Hocam vukuatım çok ama silinmeye uygun uyarım varsa silerseniz çok sevinirim çıkardığım sorunlar için tekrar özür dilerim 2022 de daha dikkatli olacağım.Dostum konuyu tekrar okur musun?
Katılıyorum.Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 yılında aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.
Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Benimde bir tane uygunsuz başlık uyarım var.Katılıyorum.
Özellikle zamanında yaptığım saçma sapan başlıklarımdan dolayı yediğim uyarılar ...
Artık yapmıyorum zaten, zamaındaki bu uyarıları da bu af kapsamına alabilirsiniz.
Yeni yıl herkes için hayırlı olsun kardeşHerkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 yılında aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Abi benim 4 tane 2020 yılında aldığım uyarı var. Silinme şansı var mıdır acaba bazılarının?Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 yılında aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.