Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
revenge iyisin he 6tanesi gitmiş uyarıların

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.

Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.

Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Yılbaşı hediyesi ehe...

Totem of undying gibi olacak :D o kadar uyarıyı ne ara aldın be kedi adam

Dostum 2020 yılında alınanlardan diyorlar, sen 2021 yılında katılmışsın. Dediğin hesap da öyle.
reis dur işte af af tır napalım saçma sapan biri bana küfür edince ebn ban yedim o yemedi belki AF CIKAR diye.
Adamın forum üzerinde tek katkısı yok bize BAN HAMMERİ yapıstırdı Mehmet bey :cautious:

José Mourinho

80+ Silver
banlar.png
M-m-mehmet abi benim banlar biraz fazlada şey ee birazını silermisinz ehe bide bazan moderasyon 1 yıllık yapıyo

Teemo

80+
1 tane uyarım var oda 2020 tarihli :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Alıntıyı görüntüle
2 Uyarım var. 2021'de almışım ikisini de. 2023'de bunlar silinse desek, o zamana kadar 19 uyarı yaparız, son günlerde trollük yaparız sonra silinir. İyi, iyi. Allah bereket versin.
2. Bir @Harley Quinn❖ olma yolunda zevkle ilerliyorum.
Benim gibi olman için Abdullah abinin sana şaka niyetine uyarı atması, banın her türlüsünü yemen (perma dahil) lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom