Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
2020Bu seneye ait
2 tane yanlış bilgi ve 1 tane uygunsuz dil var.
Yardımcı olursanız sevinirim.
2020Bu seneye ait
2 tane yanlış bilgi ve 1 tane uygunsuz dil var.
Yardımcı olursanız sevinirim.
he wollarevenge iyisin he 6tanesi gitmiş uyarıların
Yılbaşı hediyesi ehe...Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.
Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
reis dur işte af af tır napalım saçma sapan biri bana küfür edince ebn ban yedim o yemedi belki AF CIKAR diye.Totem of undying gibi olacak o kadar uyarıyı ne ara aldın be kedi adam
Dostum 2020 yılında alınanlardan diyorlar, sen 2021 yılında katılmışsın. Dediğin hesap da öyle.
2020 zortAlıntıyı görüntüleM-m-mehmet abi benim banlar biraz fazlada şey ee birazını silermisinz ehe bide bazan moderasyon 1 yıllık yapıyo
Benim gibi olman için Abdullah abinin sana şaka niyetine uyarı atması, banın her türlüsünü yemen (perma dahil) lazım.Alıntıyı görüntüle
2 Uyarım var. 2021'de almışım ikisini de. 2023'de bunlar silinse desek, o zamana kadar 19 uyarı yaparız, son günlerde trollük yaparız sonra silinir. İyi, iyi. Allah bereket versin.
2. Bir @Harley Quinn❖ olma yolunda zevkle ilerliyorum.