Donanım Arşivi Forum Adminlerine Öneri

Theta

80+
Reaksiyon skoru
101
İnsanların yardım arayıp , yardım ettiği bu platformda insanlar ile dalga geçen,sorularına saçma sapan cevaplar veren kullanıcıların,daha caydırıcı bir ceza almasının kaanatindeyim.

Dalga geçmekten kastın ne ?

çok çabuk alınan insan olabilirsiniz tamam gerçekten dalga geçilmesi amacıyla yapılıyorsa şahsa hakaret varsa şahıs rahatsız olursa olabilir ama burdaki bilgi veren insanlarında robot gibi bilgileri kopyala yapıştır vermelerini isteyemezsin burası insanların sosyalleşebildiği bi yer sadece insanlara yardım etmek amacıyla giren iyilik robotları değil

çok çabuk alınan insan olabilirsiniz tamam gerçekten dalga geçilmesi amacıyla yapılıyorsa şahsa hakaret varsa şahıs rahatsız olursa olabilir ama burdaki bilgi veren insanlarında robot gibi bilgileri kopyala yapıştır vermelerini isteyemezsin burası insanların sosyalleşebildiği bi yer sadece insanlara yardım etmek amacıyla giren iyilik robotları değil
WOW der susarım.

Dalga geçmekten kastın ne ?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/fiyat-performans-telefon-oenerisi.262564/#post-2587267 Gryasl adlı kullanıcının yoruma bakarsanız kast ettiğim bu.

1611186060851.png

sonradan kendine de komik gelmemiş ve bu yazıyı eklemiş bi sıkıntı yok bence

Buraya sosyalleşmek için gelen insanlar bir elin parmağını geçmez hocam.

Bence kafasına göre bir ürüne kötü diyenlere de ceza verilmeli.

İnsanların yardım arayıp , yardım ettiği bu platformda insanlar ile dalga geçen,sorularına saçma sapan cevaplar veren kullanıcıların,daha caydırıcı bir ceza almasının kaanatindeyim.
Ban geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,635
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri