Neler Yeni

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bu sorunu yaşadığınız yerle çözmeye ne dersiniz? Basit bir şekilde yazı yazmak, çok zor da değil. Hatta yazılan yazı daha güzel gözüküyor.

Kyuma

80+ Bronze
Bu sorunu yaşadığınız yerle çözmeye ne dersiniz? Basit bir şekilde yazı yazmak, çok zor da değil. Hatta yazılan yazı daha güzel gözüküyor.
ben bu sorunu çözmek için yazmadım bu yazıyı ayrıca dikkatli okursan onlara bilet açıp kendi sistemlerindeki yazı düzeltme aracınız yüzünden ceza yiyorum dedim. bu yazıyı sadece insanlara technopat forumdaki bu saçma sistemden bilgilendirmek için yazdım.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
-de -da eklerini düzenlemek biraz uzun sürüyor. Konu sahibini bekletmek yerine okunabilir ve hızlı şekilde yazmak en mantıklısı.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
O forumda takılanlar, bu kuralı benimsemiş oluyor ve yazım kuralları denince akla ilk gelen forum da Technopat, oradakiler de halinden memnun kısacası.

Kyuma

80+ Bronze
O forumda takılanlar, bu kuralı benimsemiş oluyor ve yazım kuralları denince akla ilk gelen forum da Technopat, oradakiler de halinden memnun kısacası.
Kendilerini kısıtlayarak ve saçma cezalara boyun eğerek forumda takılmaya devam edebilirler. Zira bu kendi seçimleri.
ek olarak benim hesabımı kafalarına göre hiç ettiler. :d

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
Size biri laf söylediğinde kendinizi korumanız bile suç. Birisi "Siz öneri yaptıktan sonra yanıtlamıyorsunuz" demişti. Tabikide siteden çıkacağım istediğim zaman özel hayatım var benim. Kendisine özel hayatımın olduğunu söylediğimde "Gereksiz Mesaj" cezası aldım. Size laf söyleyenlere kendinizi korumaya hak vermiyor yeşil site.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,154
İsim
Diyarhan
Bunca sene kullandım 1 sefer bile ceza yemedim. Yazım kurallarına o kadar uymuyorum bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada daha fazla ceza yemişimdir çoğu yanlış bilgi ve küfürdendir

Kyuma

80+ Bronze
Bunca sene kullandım 1 sefer bile ceza yemedim. Yazım kurallarına o kadar uymuyorum bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada daha fazla ceza yemişimdir çoğu yanlış bilgi ve küfürdendir
inanılmaz cidden , google maps aracını görmeklen aynı ihtimal.

FurkanIIy

80+ Bronze
Türkçe zor bir dil. Birsürü ekler, anlamlar falan... En kısa ve anlaşılır haliyle yazıyorum. Yarım saat -de -da bağlaçlarınımı düzenleyeyim?
Hocam yarım saatlik bir iş değil. Soru ekini ayrı yazmak, "Bir şey" gibi kelimeleri ayrı yazmak, "hiçbir" gibi kelimeleri birleşik yazmak 2 saniyeni alır. Bir metin yazıp sıfırdan düzelt demiyorum zaten. Şu söylediğim yazım kuralları lise seviyesinde. Türkçemizi doğru bir şekilde kullanmamız gerektiğini düşünmüyorum. Bazı yazım hataları gerçekten cümlenin anlaşılmasını zorlaştırıyor.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
@qwerty1029384756, dostum emin olabilirsiniz ki kendinizi savununca da elinize bir şey geçmeyecek. Her yerde aynı kural geçerli. Bir daha görmeyeceğiniz adama karşı, kendinizi savununca ne olacak ki? Bu konuda eleştiriden ziyade Technopat'a karşı kin kusulmuş diye yorumladım. Ha, istediğiniz yerde takılırsınız. Orası beni ilgilendirmiyor ancak konu sahibi arkadaş, ban yemeseydi belki de onun gözünde en iyi forum orası olacaktı. Forumlara bu kadar bel bağlamanın hiçbir mantığı yok, takılıp geçin. Bu Technopat olmaz, başka bir yer olur ama gene de takılabileceğiniz yer olur illaki.

FurkanIIy

80+ Bronze
iyi gel c1 ingilizce konuşalım .d
ayrıca bu forumdaki bilgi tartışmasının dil kullanımı ile alakası yok.
birde neden 2 saat yazıyı düzeltmeye uğraşayım.
Yazı, yazıldıktan sonra düzeltilecek bir şey değil hocam. Düzgün bir şekilde yazılması lazım zaten. İngilizce ne alaka onu anlamadım.

Bilgi konusundaki görüşlerim kişisel. Yazısını okuduğum biri yazım kurallarına uymuyorsa ciddiye alamıyorum. Tabii troll bir şeyse o farklı. Hızlı hızlı mesajlaşırken de cümle sonuna nokta koymaya gerek yok.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bu arada evet, gerçekten yazılan yazı çok önemli. Nokta, virgül kullanımı bu kadar zor olmamalı.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
Hocam yarım saatlik bir iş değil. Soru ekini ayrı yazmak, "Bir şey" gibi kelimeleri ayrı yazmak, "hiçbir" gibi kelimeleri birleşik yazmak 2 saniyeni alır. Bir metin yazıp sıfırdan düzelt demiyorum zaten. Şu söylediğim yazım kuralları lise seviyesinde. Türkçemizi doğru bir şekilde kullanmamız gerektiğini düşünmüyorum. Bazı yazım hataları gerçekten cümlenin anlaşılmasını zorlaştırıyor.
Yazdığım cümleler okunabiliyor.

Top Bottom