Kızgın Timsah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 471
Bu sorunu yaşadığınız yerle çözmeye ne dersiniz? Basit bir şekilde yazı yazmak, çok zor da değil. Hatta yazılan yazı daha güzel gözüküyor.
ben bu sorunu çözmek için yazmadım bu yazıyı ayrıca dikkatli okursan onlara bilet açıp kendi sistemlerindeki yazı düzeltme aracınız yüzünden ceza yiyorum dedim. bu yazıyı sadece insanlara technopat forumdaki bu saçma sistemden bilgilendirmek için yazdım.Bu sorunu yaşadığınız yerle çözmeye ne dersiniz? Basit bir şekilde yazı yazmak, çok zor da değil. Hatta yazılan yazı daha güzel gözüküyor.
-de -da eklerini düzenlemek biraz uzun sürüyor. Konu sahibini bekletmek yerine okunabilir ve hızlı şekilde yazmak en mantıklısı.Bu sorunu yaşadığınız yerle çözmeye ne dersiniz? Basit bir şekilde yazı yazmak, çok zor da değil. Hatta yazılan yazı daha güzel gözüküyor.
Kendilerini kısıtlayarak ve saçma cezalara boyun eğerek forumda takılmaya devam edebilirler. Zira bu kendi seçimleri.O forumda takılanlar, bu kuralı benimsemiş oluyor ve yazım kuralları denince akla ilk gelen forum da Technopat, oradakiler de halinden memnun kısacası.
Size biri laf söylediğinde kendinizi korumanız bile suç. Birisi "Siz öneri yaptıktan sonra yanıtlamıyorsunuz" demişti. Tabikide siteden çıkacağım istediğim zaman özel hayatım var benim. Kendisine özel hayatımın olduğunu söylediğimde "Gereksiz Mesaj" cezası aldım. Size laf söyleyenlere kendinizi korumaya hak vermiyor yeşil site.O forumda takılanlar, bu kuralı benimsemiş oluyor ve yazım kuralları denince akla ilk gelen forum da Technopat, oradakiler de halinden memnun kısacası.
inanılmaz cidden , google maps aracını görmeklen aynı ihtimal.Bunca sene kullandım 1 sefer bile ceza yemedim. Yazım kurallarına o kadar uymuyorum bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burada daha fazla ceza yemişimdir çoğu yanlış bilgi ve küfürdendir
Hocam yarım saatlik bir iş değil. Soru ekini ayrı yazmak, "Bir şey" gibi kelimeleri ayrı yazmak, "hiçbir" gibi kelimeleri birleşik yazmak 2 saniyeni alır. Bir metin yazıp sıfırdan düzelt demiyorum zaten. Şu söylediğim yazım kuralları lise seviyesinde. Türkçemizi doğru bir şekilde kullanmamız gerektiğini düşünmüyorum. Bazı yazım hataları gerçekten cümlenin anlaşılmasını zorlaştırıyor.Türkçe zor bir dil. Birsürü ekler, anlamlar falan... En kısa ve anlaşılır haliyle yazıyorum. Yarım saat -de -da bağlaçlarınımı düzenleyeyim?
Yazı, yazıldıktan sonra düzeltilecek bir şey değil hocam. Düzgün bir şekilde yazılması lazım zaten. İngilizce ne alaka onu anlamadım.iyi gel c1 ingilizce konuşalım .d
ayrıca bu forumdaki bilgi tartışmasının dil kullanımı ile alakası yok.
birde neden 2 saat yazıyı düzeltmeye uğraşayım.
Yazdığım cümleler okunabiliyor.Hocam yarım saatlik bir iş değil. Soru ekini ayrı yazmak, "Bir şey" gibi kelimeleri ayrı yazmak, "hiçbir" gibi kelimeleri birleşik yazmak 2 saniyeni alır. Bir metin yazıp sıfırdan düzelt demiyorum zaten. Şu söylediğim yazım kuralları lise seviyesinde. Türkçemizi doğru bir şekilde kullanmamız gerektiğini düşünmüyorum. Bazı yazım hataları gerçekten cümlenin anlaşılmasını zorlaştırıyor.