Bayağı bir düştü uyarı puanın.Size de hayırlı bayramlar. Uzun zamandır uyarı yemiyorum, zaten yediklerim de foruma ilk başladığım zamanlar atılmıştı. Daha önce forum deneyimim olmadığı için bir çok yanlışım oldu ve çoğu süresiz hatta sizinle de konuşmuştuk bu konu da. Bir tane daha yersem ban yiyorum o yüzden son derece dikkatliyim Hangisi olduğu farketmez en azından 1 tane uyarım silinse çok güzel olur benim için, tabi son karar sizin. Teşekkürler.
Bir güzellik yaparsınız. Belirtilen tarihler arasında, hangi kafayla yazdığımı bilmediğim ve çoktan süresi biten bir uyarı var ama tam tedavülden kalkarsa on numara olur. Başvuruyorum efenim, sicilimiz temizlenir umarım.O uyarınızın kaldırılacağının garantisi yoktur.
Türkiye'de okuma-yazma oranı düşük.3 Aralık 2020'de üye olmuşsun dostum nasıl mart ve haziranda uyarı alasın?
Çok teşekkürlerBayağı bir düştü uyarı puanın.
O bitmiş onu elleyemem Sicilinde durması gerekiyor yapacak bir şey yok.Bir güzellik yaparsınız. Belirtilen tarihler arasında, hangi kafayla yazdığımı bilmediğim ve çoktan süresi biten bir uyarı var ama tam tedavülden kalkarsa on numara olur. Başvuruyorum efenim, sicilimiz temizlenir umarım.
Profil resmine tıkla. Yoksa gözükmeyebilir.Uyarılara nerden bakılıyor bi ben bilmiyorum galiba
0 puan zaten o etkisi yok.2020 Nisan ayı aldığım uyarıyı kaldırabilir misiniz? O kadar saçma bir sebepki uyarı sebebim bakınca sinirlerim bozuluyor.