Tamamen silebiliyor musunuz onu? Bakınca sinir bozuyor. Görünce anladınız muhtemelen sebebini.0 puan zaten o etkisi yok.
Nasıl yani , aktif 12-24 uyarı olunca mı ban yiyoruz yoksa süresi bitse bile mi ?0 puan zaten o etkisi yok.
Hayır sicil olarak saklanıyor onlarTamamen silebiliyor musunuz onu? Bakınca sinir bozuyor. Görünce anladınız muhtemelen sebebini.
Uyarıyı almış fakat bizim kontrol etmemiz için, 0 puan yani sayılmıyor.Nasıl yani , aktif 12-24 uyarı olunca mı ban yiyoruz yoksa süresi bitse bile mi ?
Yapacak bir şey yok. Bir umudum vardı o da elimde patladı.Hayır sicil olarak saklanıyor onlar
Hocam bu ne demek oluyor? anlamadım da tamTabii ki bu o tarihlerdeki bütün uyarılarınızı için geçerli değildir.
Tarih dışıyanlış konu başlı açtım için uyarı almıştım fakat açtım konuyu başka türlü tarif edememiştim gözden geçirilmesini istiyorum
Hayır, aldığınız her uyarı kaldıracak diye bir şey yok anlamında.Hocam bu ne demek oluyor? anlamadım da tam
yani 23 mart - 23 haziran dışında başka ileri tarihteki uyarılar da kaldırılıyor mu?
Aralığa giren uyarılarının puanların silindi.Benim uyarılarama da bakabilir misiniz?
İmzada beğeni istemekYapacak bir şey yok. Bir umudum vardı o da elimde patladı.
Alıntıyı görüntüle