White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Forumun ilk 3 aylık dönemine denk geliyor.neden sadece o tarihler anlamadım.
O yüzden olabilir.
Forumun ilk 3 aylık dönemine denk geliyor.neden sadece o tarihler anlamadım.
Uyarım uygunsuz konu başlığı, ilk haftalarımda almıştım. Süresi bitti ama yine de orada durmamasını, silinmesini istiyorumÖncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum tekrardan. Bu bayram günlerinin de gelmesiyle birlikte sizlerin hoşuna gidecek ufak bir uyarı affı yapmaya karar verdik. Donanım Arşivi Forum'un resmi açılış tarihi olan 23 Mart 2020 tarihinden, 23 Haziran 2020 tarihine kadar olan BAZI uyarılar süreliye çevirilip etkisiz duruma getirilecektir. Tabii ki bu o tarihlerdeki bütün uyarılarınızı için geçerli değildir. Ağır uyarılara müdahale edilmeyecektir. Nispeten daha basit, hafif olan uyarılarda söylenen işlem yapılacaktır.
Bu tabii ki başvurunuz üzerine yapılacak, başvurular SADECE bu gönderi üzerinden yapılacaktır. O uyarınızın kaldırılacağının garantisi yoktur, değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Başvurular bayram sonuna kadar geçerlidir, ilerleyen tarihlerdeki başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu yüzden lütfen neden uyarılarım duruyor gibi sorular sormayınız, eğer uygun görüldüyse uyarınızın söylendiği gibi süresinin dolduğunu göreceksiniz.
LÜTFEN GÖNDERİ ALTINDA KONU DIŞI BİR YORUMDA BULUNMAYINIZ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Öyle bir şey yapmıyoruz onlar durmak zorunda.Uyarım uygunsuz konu başlığı, ilk haftalarımdq almıştım. Süresi bitti ama yine de orada durmamasını, silinmesini istiyorum
sana af yok27 tane olduğu için hangisini yaparsanız
hocam bana cevap yazmadınız korsan link paylaşmıştım 2020 kasımda süreli yapabilir misiniz?Öyle bir şey yapmıyoruz onlar durmak zorunda.
hocam bana cevap yazmadınız korsan link paylaşmıştım 2020 kasımda süreli yapabilir misiniz?
Tarih aralığını büyüttüm dedi amaAlıntıyı görüntüle
Tarih içerisinde değil.
Yazısını büyüttümTarih aralığını büyüttüm dedi ama
Yazı tipi boyutundan bahsediyordu.Tarih aralığını büyüttüm dedi ama