Donanım Arşivi Forum Eski Uyarıların Affı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum tekrardan. Bu bayram günlerinin de gelmesiyle birlikte sizlerin hoşuna gidecek ufak bir uyarı affı yapmaya karar verdik. Donanım Arşivi Forum'un resmi açılış tarihi olan 23 Mart 2020 tarihinden, 23 Haziran 2020 tarihine kadar olan BAZI uyarılar süreliye çevirilip etkisiz duruma getirilecektir. Tabii ki bu o tarihlerdeki bütün uyarılarınızı için geçerli değildir. Ağır uyarılara müdahale edilmeyecektir. Nispeten daha basit, hafif olan uyarılarda söylenen işlem yapılacaktır.

Bu tabii ki başvurunuz üzerine yapılacak, başvurular SADECE bu gönderi üzerinden yapılacaktır. O uyarınızın kaldırılacağının garantisi yoktur, değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Başvurular bayram sonuna kadar geçerlidir, ilerleyen tarihlerdeki başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu yüzden lütfen neden uyarılarım duruyor gibi sorular sormayınız, eğer uygun görüldüyse uyarınızın söylendiği gibi süresinin dolduğunu göreceksiniz.

LÜTFEN GÖNDERİ ALTINDA KONU DIŞI BİR YORUMDA BULUNMAYINIZ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Uyarım uygunsuz konu başlığı, ilk haftalarımda almıştım. Süresi bitti ama yine de orada durmamasını, silinmesini istiyorum

Uyarım uygunsuz konu başlığı, ilk haftalarımdq almıştım. Süresi bitti ama yine de orada durmamasını, silinmesini istiyorum
Öyle bir şey yapmıyoruz onlar durmak zorunda.

Ben 2021'de kayıt oldum, basit olan varsa kaldırılmasını talep ediyorum

hocam bana cevap yazmadınız korsan link paylaşmıştım 2020 kasımda süreli yapabilir misiniz?
1626812294809.png

Tarih içerisinde değil. :(

Pardon 2021 diye okumuşum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698