Bende bı ara yanlışlıkla kendime hakaret ettiğim için yemiştimİlk uyarımı kendime mal dedim diye yemiştim
İnan Bilmiyorum
hocam spoiler koymayı unuttuğum için oldu çoğu :/ ama artık koyuyorum sırf şu altta ki video yüzünden 2 si hatta birini ip9 niye yok diyene atmştımBulursan Haber Verirsin
+1 PointAlıntıyı görüntüle
hocam spoiler koymayı unuttuğum için oldu çoğu :/ ama artık koyuyorum sırf şu altta ki video yüzünden 2 si hatta birini ip9 niye yok diyene atmştım
o değilde bazen öyle alaksız cezalar veriliyorki; bi keresinde 7600 xt 2k kartıdır dedim ceza yedim.yanlış bilgilendirmeymiş.arkadaş o zaman amd de yanlış bilgilendirme yapıyor o zaman.ona da uyarı cezası versene.sitesinden baktım tam 2k kartı çoğu hikayeli oyunlarda 100 fps üstü alıyor.ama nedense işlerine gelmedi mi ban.
7600 XT, 2K kartı dersen sokakta bile linçlenirsin. Bilmiyorsanız konuyu uzatmanın alemi yok.o değilde bazen öyle alaksız cezalar veriliyorki; bi keresinde 7600 xt 2k kartıdır dedim ceza yedim.yanlış bilgilendirmeymiş.arkadaş o zaman amd de yanlış bilgilendirme yapıyor o zaman.ona da uyarı cezası ver.sitesinden baktım tam 2k kartı çoğu hikayeli oyunlarda 100 fps üstü alıyor.ama nedense işlerine gelmedi mi ban.
Nasıl Hocam 16 GB VRAM Var
" RX 7600 XT 16 GB "