Herkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
16 yaş üzeri ve yeterli dil bilgisine sahip olunması gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere forumda aktifliği ve davranışları seçimde oldukça önemli bir kriter olacaktır. Uyarı puanının olabildiğince düşük olmasına öncelik verilecek.
Başvurularınızı BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz, uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
LÜTFEN KONUNUN DIŞINA ÇIKAN MESAJLARDA BULUNMAY
Berat PolatHerkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
16 yaş üzeri ve yeterli dil bilgisine sahip olunması gerekiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere forumda aktifliği ve davranışları seçimde oldukça önemli bir kriter olacaktır. Uyarı puanının olabildiğince düşük olmasına öncelik verilecek.
Başvurularınızı BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz, uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.
LÜTFEN KONUNUN DIŞINA ÇIKAN MESAJLARDA BULUNMAYALIM.
@Mert Özkaya sen olsan güzel olurdu@Mert Özkaya zamanı geldi gibi usta.
Adım Enes, 17 yaşındayım.Herkese selam. Forumumuzda daha iyi vakit geçirebilmeniz için gönüllü olarak 3 moderatör alınacaktır. Genel olarak konu başlıklarını düzenlemek, raporlarla ilgilenmek gibi forum düzenini sağlayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
LÜTFEN KONUNUN DIŞINA ÇIKAN MESAJLARDA BULUNMAYALIM.
hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama mesajların çok az mod olamayabilirsin ama yine de şansını deneAdım Enes, 17 yaşındayım.
Dil bilgim akademik seviyede üst düzey olmasa bile forumun huzurunu koruyabilecek derecede iyi.
Donanım bilgim yeterince iyi.
Forumda 2-3 saat civarı vakit geçiriyorum.
Uyarı puanım 0.
İnsanların sorunlarına elimden geldiğince yardım edebilmek beni mutlu ediyor. Mod seçilirsem görevimi layıkıyla yerine getirebileceğime inanıyorum.
Daha önce perma yemiştin onu da ekle28 Nisanda 16'ya giriyorum deneyelim şansımızı
Tamer Özmen
15 Yaşındayım
İzmir'de istikamet ediyorum
3/2 Uyarı puanım var ikisi de uygunsuz dil
Dilde iyiyim çoğu şeyi anlar ve çeviririm
Donanım arşivi dc sunucusundan banlıyım
zor be28 Nisanda 16'ya giriyorum deneyelim şansımızı
Tamer Özmen
15 Yaşındayım
İzmir'de istikamet ediyorum A1 seviyesi almanca biliyorum ve rusça öğreniyorum
3/2 Uyarı puanım var ikisi de uygunsuz dil
Dilde iyiyim çoğu şeyi anlar ve çeviririm
Donanım arşivi dc sunucusundan banlıyım
Forumda genel olarak aktiflik düştü eskiden her saniye konu açılırdı sürekli elimden geldiğince herkese yardım ederdim artık öyle bi ortam maalesef yokben seni çok aktif görmüyorum
dc ye bakForumda genel olarak aktiflik düştü eskiden her saniye konu açılırdı sürekli elimden geldiğince herkese yardım ederdim artık öyle bi ortam maalesef yok
Tabii bu göreve layık görülürsem forumun daha iyi yerlere gelebilmesi adına canla başla çalışacağıma emin olabilirsin