Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Salih, 21 yaşındayım, haftada 5 gün 7 saat kadar Pc başındayım. Özel bir isteğim yok mod olmaya karşı. Zaten elimden geldiğince konularda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, sadece title eklenmiş olacak eğer seçilirsem. Ingilizcem var, yabancı kaynaklardan bilgi paylaşımı yapabilirim. Araştırdığım bilgi sahibi olduğum konularda haberler, rehberler hazırlayabilirim.

JSezar

80+ Silver
Aktifliğimi gürüyorsunuz zaten ona diyeceğim bir şey yok:) Dün de forum için öneri ve görüşlerimi paylaştığım konumda da anlayabileceğiniz gibi başlıkların açıklayıcı ve net olması,Türkçe kurallarına uyulması konusunda dikkat çekmiştim.Bu konuda tecrübeli olduğumu söyleyebilirim.Kendi forum sitem var, az çok işi biliyorum yani.Hatta bu sebepten aldığım bir kaç uyarı da var (site link paylaşmak falan):cool: Neyse,yaşım 19,üniversite uzaktan eğitime geçtiği için tüm gün boşuma ve buralardayım.Dediğiniz şeyleri yapabilirim.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Merhabalar, ben Emre Zengin. 18 yaşındayım. Teknolojiye karşı ilgim epey fazladır. Bilgisayarlarında sorun olan arkadaşlara elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu sene lise son öğrencisiyim. YKS sınavına gireceğim için bu son 3 ay forumda fazla aktif olamayacağım. YKS'den sonra eskisi gibi aktif olmaya çalışacağım. Moderatörlük bu zamana kadar hiç yapmadım. Eğer bu son 3 ay sizin için problem olmayacaksa moderatör olmak isterim, teşekkürler.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Merhaba ben Musa Bilal. 20 yaşındayım ve bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Teknolojiye ve bilgisayara ilgim oldukça fazladır. Yeni ürünlerden, teknolojilerden, gelişmelerden haberdar olmak için youtube üzerinden oldukça fazla kanal takip ederim. Üniversiteler uzaktan eğitime geçtikten sonra dersler online olduğu için, bölümüm gereği yazılımla uğraşmam gerektiği için ve oyunları sevdiğim için tüm günümü bilgisayar başında geçiriyorum. Foruma hesabı açtığımdan beri sık sık bakıyorum ve elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Online eğitim sürecinde daha çok vakit ayırabildiğim için son bir aydır falan neredeyse tüm gün forumdayım diyebilirim. Eskiden kalan oyun ve discord sunucusu yöneticiliği tecrübelerime dayanarak moderatörlük işini rahatça yapabileceğimi düşünüyorum.
güncelledim biraz :)

Son düzenleme:

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.

Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.

Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım :)
merhab hocamm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.

Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.

Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım :)
elimden geldiğince yardım ederim forumlar da ilk amacım indirimlere bakmaktı zamanla hoşuma gitti ve şuan da stajdayım işim yok 7/24 boş boş takılıyorum forum da moderatörlük yapabilirim

Cihangir

80+ Gold
Ben Cihangir, 23 yaşındayım, Grafikerim sürekli pc başındayım forum her zaman açık olur yan ekranda takip ederim. Zamanım olduğu için moderatör olam isterim.

Ysuflix

80+ Gold
Adım Yusuf. 18 yaşındayım. Okuyorum ve Greyder mağazasında part time çalışıyorum. Forumda elimden geldiğince sık aktif olmaya çalışıyorum. Forumda birçok konuda da var olmaya çalışıyorum. İnsanlara yardım etmek beni mutlu ediyor. Bilgisayar donanımı ve arızaları hakkında yeterli bilgilere sahibim. Gönüllü moderatörlüğe aday olmak istiyorum.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ben yağız, 18 yaşındayım. Lise son sınıf olduğum için öğlene kadar aktif olamıyorum. Öğleden sonra genellikle aktifim. Üniversite sınavından sonra çok boş zamanım olacağı için bu forumda çok zaman harcayabilirim. Başka sosyal medya adresim olmadığı için buraya çok önem veriyorum. Çoğu konu hakkında az çok bilgim olduğunu düşünüyorum, olmasa bile araştırarak çözüm üretmeyi çok seviyorum. Gönüllü moderatör olmak için adayım. Tüm dostlara bol şans. İyi forumlar..

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

JSezar

80+ Silver

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,550
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Okuması yokmuş ondan
He bak seni görmüşken @sagittures varya o seni instaya çağırdı 2 gün önce sölememi istedi de unuttum .d sana bişey danışcakmıy mış neymiş bende anlamadım

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Ben oğuz, 16 yaşındayım uzun zamandır bu forumda bulunuyorum son zamanlarda mesaj fazla atmasamda konularda geziniyorum. 4-5 Yaşımdan beri bilgisayara ilgim var kendimi yazılım,donanım,body building gibi alanlarda eğitiyorum ve bildiklerimi sizlerle paylaşıyorum. Uzun zamandır bu forumdayım benimde bir katkım olsun isterim. Günde 4-6 saat bilgisayar 3-4 saat telefon üzerinde aktifim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom