AminVallaha kardeşim hiç iyiye gitmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
Müthiş anlatmış. Kesinlikle çok doğru.Amin
İnşallah düzelir ya ekonomi.
Şu videoyu sen de izler misin
Evet bazen aynı şeyi bende yapıyorum umarım düzelir.Her gün tekrar tekrar açılan aynı konular ile ilgili rehber yapmak istedim içimden bu geldi
Öncelikle yeni bir konu açtınız ve cevap gelmedi ise konu başlığının üst kısmında "yükselt" seçeneği var, ona basarak konunuz üste çıkarılacak ve tekrar konu açmanıza gerek kalmayacaktır.
Sağ üst köşede bulunan "ara" kısmı ise süs olsun diye konulmamıştır, her gün
RTX 2060 vs rx 5600 xt
Dolar 6.95
Dolar 7 TL
Dolar 7.20
Dolar 7.27
Euro 8.30
Euro 8.28
Euro 8.20
Euro 8.60
Lisede manita/sevgili yapılır mı
Ortaokul da sevgili/manita yapılır mı
Üniversite de sevgili/manita yapılır mı
Forum da seviliyor muyum
Forum beni seviyor mu gibi saçma ve gereksiz konular açılmamalı, acacaksaniz bile arama kısmından açmak istediğiniz konuyu aratın ve çıkan konulara girerek onlardan faydalanın, eğer çıkmazsa açın böyle konuları ama yukarıda yazdığım konular %98 ihtimalle çıkacak hele ki rtx 2060 vs rx 5600 xt kesin çıkacak.
Yeni gelen üyeler girişteki kuralları okumadığı için bu konuyu her 12 ya da 24 saatte bir yukseltecegim.
Başka konu açan yok kiValla ne yalan söyleyeyim İllallah geldi her gün aynı konulardan
Bununla ilgili konu açmak lazımDolar 7.33' dü 7.39 olmuş yeni konuya 1 kuruş
istesek googledan bakarız zatenTelevizyon da zaten dolar Euro ve altın gösteriliyor buraya gelipte dolar euro ve altın şu kadar oldu denmemeli bence
Zaten ne gerek var ki dolar şu kadar oldu diye her gün konu açmayaistesek googledan bakarız zaten
Hani sen çitmiştin? Kandırkçı.Hangi elinle yazdın vallaha öpecem
Zaten o forumdan gitti ben yükselt butonuna bastığım için son mesaj yeni gibi gözüktüHani sen çitmiştin? Kandırkçı.
Arkasından konuşalım mı? Heheh.Zaten o forumdan gitti ben yükselt butonuna bastığım için son mesaj yeni gibi gözüktü
Tek diyeceğim şey @Barneystinson adamın dibidirArkasından konuşalım mı? Heheh.