Donanım Arşivi Forum üyeleri çocukluk travmalarını paylaşıyor

Bir keresinde uyuyordum küçüktüm, gecenin bir yarısı uyandım ranzanın en üstündeydim. Boşluğa baktım kapı da aralıktı. Odam annemlerin odasına bakıyordu. Ev karanlık ama odanın dışına bakınca annemlerin dolabının aynasını görebiliyordum ayak taraflarını sadece. Yani işin özü aynaya hem annemin hem babamın bacakları yansıyordu yani fosur fosur uyuyorlardı ama odamın kapısının girişinde babam ayakta durmuş bana bakıyordu. Bir aynaya baktım bir belden aşağısı olmayan yeşil gözlü babama. Küçüğüm ya anlamadım bir şey kelime-i tevhid getirdim bismillahirrahmanirrahim dedim çektim yorganı kafama uyumuşum hemen. O zaman beri korku filmi izlemem ya da korku hikayesi dinlemem acayip korkarım.
2 baba ile hayat ne güzel. Birisi Çalışır diğeri yeşil gözlü seninle ilgilenir, gece-gece derslerinde felan yardım eder yalnız hissetmezsin.

Travma değilde değişik korktuğum bir andı;

Bir gün arkadaşım bizim eve geldi, birlikte windows 7 nin oyunlarını oynuyoruz. Maksimum 7-8 yaşında falanız. Saat 22-23 civarı ve bizim evdekiler biz komşulara oturmaya gideceğiz, sizde gelin burada korkarsınız dediler. Biz ise tabii ki bilgisayar oynamaktan kalkıp gitmedik, korkmayız dedik. Bilgisayarda da windows 7’nin kurbağalı top atma oyununu oynuyoruz. Evde salon dahil tüm ışıklar kapalı, sadece monitörün ışığı var. Kurbağalı oyundaki ses efektleri bizi giderek germeye başladı ve ikimizinde tuvaleti geldi. İşin kötü tarafı ikimizde evden sesler geldiğine kendimizi ikna ettik ve odadan çıkıp ışığı açmaya cesaret edemedik. Odanın ışığını açtık açmasına ancak tuvalete gitmek için önce salona gitmemiz gerekiyor. En sonunda baktık altımıza işeyeceğiz benim aklıma çok zekice bir fikir geldi ve gözüme bir poşet kestirdim. Plan açık ve netti, bu poşete işeyecektik. O esnada ikimizde aynı anda mı işedik, birimiz tuttu diğerimiz mi işedik hiç bir fikrim yok ancak bi şekilde işedik. İşin kötü tarafı poşet delikmiş… Halılar falan heryer sidik olmuştu.
2E1756B0-B585-430D-A7DB-8E7CF29585D7.webp

Travma değilde değişik korktuğum bir andı;

Bir gün arkadaşım bizim eve geldi, birlikte windows 7 nin oyunlarını oynuyoruz. Maksimum 7-8 yaşında falanız. Saat 22-23 civarı ve bizim evdekiler biz komşulara oturmaya gideceğiz, sizde gelin burada korkarsınız dediler. Biz ise tabii ki bilgisayar oynamaktan kalkıp gitmedik, korkmayız dedik. Bilgisayarda da windows 7’nin kurbağalı top atma oyununu oynuyoruz. Evde salon dahil tüm ışıklar kapalı, sadece monitörün ışığı var. Kurbağalı oyundaki ses efektleri bizi giderek germeye başladı ve ikimizinde tuvaleti geldi. İşin kötü tarafı ikimizde evden sesler geldiğine kendimizi ikna ettik ve odadan çıkıp ışığı açmaya cesaret edemedik. Odanın ışığını açtık açmasına ancak tuvalete gitmek için önce salona gitmemiz gerekiyor. En sonunda baktık altımıza işeyeceğiz benim aklıma çok zekice bir fikir geldi ve gözüme bir poşet kestirdim. Plan açık ve netti, bu poşete işeyecektik. O esnada ikimizde aynı anda mı işedik, birimiz tuttu diğerimiz mi işedik hiç bir fikrim yok ancak bi şekilde işedik. İşin kötü tarafı poşet delikmiş… Halılar falan heryer sidik olmuştu.
Alıntıyı görüntüle
Hocam çok feci güldüm affedin😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri