Donanım Arşivi Forum üyeleri çocukluk travmalarını paylaşıyor

Millet dabbeden felan etkisinde kaldığı dönem ben GTA San Andreas gizemlerinin etkisinde kalıyordum 😃.

Anlatayım ;

Yalan yok bende dabbeden korkardım küçükken doğal olarak ama 2-3 güne etkisinden çıkardım.Fakat GTA San Andreas gizemlerinden aşırı korkardım aynı zamanda, seviyordum izlemeyi.Her gün istisnasız akşam saatlerinde açıp izlerdim yeni video atilmadiysa aynı videoyu izlerdim.
Filmlerden çok oyundaki gizemleri merak ediyordum.

Neyse ben böyle izliyorum videolarını sonrasında külüstür Laptoptan deniyordum. gerçek mi değil mi diye ? O zamanlar safım mod olduğunu akıl edemeyip bazı şeyleri 100 kez yapardım.Gizem videolarını izleyenler bilir.
Bir gizemin saat aralıkları olur , O saat aralığında hayalet yada başka bir şeyler gözüküp gider.Neyse benim zamanımın çoğu zaman tutturmakla geçiyor.

Sonrasinda YouTube da bir video karşıma çıkıyor. Hayalet kasaba videosu oranin arkasında bir mezarlık var orda siyah bir figür çıktığını görüyorum.Video daki adam köydeki camların üzerindeki figürlere bakıp bir hikaye çıkarıyor tahminlerde bulunuyor.Ben çok fena etkisinde kalıyorum sonra gidiyorum deli gibi beklemeye başlıyorum o sıra pencereler bakıp texture figürlere bakıyorum.Bekliyorum bekliyorum gelmiyor.Mod olduğunu hala bilmiyorum.Bekliyorum o figür oyunda çıkmıyor.Bunu uzun süre çözmeyi çalışıyorum olmuyor.Kapattim bilgisayarı yatmaya gittim.Gece tuvaletim yada su içmeye kalkmaya giderken Karanlığa baktığım zaman o figürü görür gibi oluyordum.Su içmeye felan koşarak giderdim.Tuvalette de kapıyı hep kontrol ederdim.Bu çok uzun bir süre böyle oldu bu arada.Karanliğa giremiyordum sırf bunun yüzünden.

En çok etkisinde kaldığım.

Hayalet kasaba
CJ'in Annesini hayaleti ( oda modluymuş 😃)
1000032306.webp

Son düzenleme:
benim travmam cars da McQueen kupa dediğin boş bir kasedir diyip kralı 2. yapması (çocuktum şimdi daha çok anlıyorum ne kadar anlamlı ve boş bir şey olduğunu)

Bir akşam İstanbul'dan köye dayımlar gelmişti yaş o zamanlar 10 ya da 9 , dayımlar da hazır gelmişken peynir getirmişti dedeme bir de kardeşine (dedemin evi ile kardeşinin evi arasında 100m var yok) , saat akşam 9 falan şu peyniri biri götürsün dediler (dedemin kardeşine gidecek) bende can sıkıntısından ben götürürüm dedim , adamın kapısını açtım bir baktım oyuncak kız bebek boynundan *sılmış sallanıyor , tam mânasıyla ayaklarım g.tüme vura vura son hız bi daha dedemin evine koştum sonra öğrendik ki evde çocuklar bebeği o hale getirmiş , o günden beri gece yarısı köyde dışarı çıkmam

Travma değilde aklımdan çıkmayan bir olay bu Ortaokulda türkçe hocam bana hep kızardı ama birkeresinds öylebi kızdıki aklıma kazındı çıkmıyor.türkçe hocam kızdığında velilerimizi arardı genellikle ama bir keresinde bana bir olaydan dolayı herkesin önünde tahtanın önüne çıkardı (ve corona dönemeli bende gözlüklü ve maske takıyorum) bir kükremeye başladı bir kızmaya bir bağırmaya benim elim ayağım tıtredimi bilmiyorum ama buz gibi dimdik kaldım önünnde hızlı nefesle alıp verdiğim için gözlüğüm buğlandı önümü görmekte zorluk çekiyorum işte bayağı aşağıladıktan sonra velimi aradımı aramadımı hatırlamıuorum onu tam işte kızdıktan sonra beni şikayet eden kız ağladı sonrasında hiçbir şey opmamış gibi sarıldı sanırım bana (kızın ağlamasına üzüldüğü için büyük ihtimalle yoksa beni hep aşağılayan kızan biri neden sarılsın)işte olay bu.hiç unutamam arkadaşlarımada anlatmama rağmen her anlatışımda gülüyoruz bitlikte.😀

Millet dabbeden felan etkisinde kaldığı dönem ben GTA San Andreas gizemlerinin etkisinde kalıyordum 😃.

Anlatayım ;

Yalan yok bende dabbeden korkardım küçükken doğal olarak ama 2-3 güne etkisinden çıkardım.Fakat GTA San Andreas gizemlerinden aşırı korkardım aynı zamanda, seviyordum izlemeyi.Her gün istisnasız akşam saatlerinde açıp izlerdim yeni video atilmadiysa aynı videoyu izlerdim.
Filmlerden çok oyundaki gizemleri merak ediyordum.

Neyse ben böyle izliyorum videolarını sonrasında külüstür Laptoptan deniyordum. gerçek mi değil mi diye ? O zamanlar safım mod olduğunu akıl edemeyip bazı şeyleri 100 kez yapardım.Gizem videolarını izleyenler bilir.
Bir gizemin saat aralıkları olur , O saat aralığında hayalet yada başka bir şeyler gözüküp gider.Neyse benim zamanımın çoğu zaman tutturmakla geçiyor.

Sonrasinda YouTube da bir video karşıma çıkıyor. Hayalet kasaba videosu oranin arkasında bir mezarlık var orda siyah bir figür çıktığını görüyorum.Video daki adam köydeki camların üzerindeki figürlere bakıp bir hikaye çıkarıyor tahminlerde bulunuyor.Ben çok fena etkisinde kalıyorum sonra gidiyorum deli gibi beklemeye başlıyorum o sıra pencereler bakıp texture figürlere bakıyorum.Bekliyorum bekliyorum gelmiyor.Mod olduğunu hala bilmiyorum.Bekliyorum o figür oyunda çıkmıyor.Bunu uzun süre çözmeyi çalışıyorum olmuyor.Kapattim bilgisayarı yatmaya gittim.Gece tuvaletim yada su içmeye kalkmaya giderken Karanlığa baktığım zaman o figürü görür gibi oluyordum.Su içmeye felan koşarak giderdim.Tuvalette de kapıyı hep kontrol ederdim.Bu çok uzun bir süre böyle oldu bu arada.Karanliğa giremiyorum sırf bunun yüzünden.

En çok etkisinde kaldığım.

Hayalet kasaba
CJ'in Annesini hayaleti ( oda modluymuş 😃)
Alıntıyı görüntüle
Bu küçükken bende de vardı:D

7-8 yaşımdayken gözümün önünde bisiklet süren arkadaşıma araba çarpmıştı beyin kanaması geçirip vefat etmişti o günden sonra bisiklet ile yola çıkamadım
11-12 yaşımdayken elimde cam şişe olan poşetle merdivenlerden çıkarken ayağım kaydı camşişeler kırıldı elimde tam oraya düştü bileğimi kesti damarları sıyırmış şansa bir daha cam varken merdivenlere yanaşmadım

Bu klipten acayip derece korkardım çocukken, çocukluk travmam olmuştur kendisi.
Peki sizin çocukken korktuğunuz şeyler var mı?
Vay arkadaş tek değilmişim XD bir de beni aşka inandır vardı onda hep ağlarmışım. Küçükken bilgisayarıma gta san andreas yüklemiştim açıp oynuyordum masum masum o zamanlar kulaklık yok tabii :D hoparlörde oynuyorum arkadan böyle hafif hafif ahlama uhlama sesleri gelmeye başladı sonra bu sesler artmaya başladı hoparlörün sesi de full , abilerim geldi odaya napıyon lan sen dedi alt+tab attılar bir baktık 5 tane sekme açılmış zorno içerikli XD beni suçladılar. Üstünden 1-2 gün geçti abim oturdu pcye bir baktık kendi kendine sitelere giriyor (pcye adware bulaşmış çeşitli zorno sitelerini açıp duruyor XD) benle bi 2 sene daşdaş geçtiler o gündür korsan oyun indirirken tir tir titrerim travmam oldu çocuğum bir de ah uh sesler oyunda sanıyorum ses hoparlörde fena travmatik bir anıydı.

Küçükken 2 arabanın arasinda sıkışmıştım, araba çarparken üstünden zıplayıp kafamı başka arabaya vurmustum ve şoför kadındı o yüzden kadın şoförlerden korkuyorum birde klasik sünnet travmam var

Dabbeden çok korkardım ilk film yeni çıkmış 2006-2007 olması lazım bizimkiler CD'sini almışlar gelmişler bana izletmediler tabi ben gizlice takıp izlemiştim günlerce uyuyamadım sonra annem fark etti durumu dedim ben dabbeyi izledim bı de onlardan fırça yedim

Bu klipten acayip derece korkardım çocukken, çocukluk travmam olmuştur kendisi.
Peki sizin çocukken korktuğunuz şeyler var mı?
Kuüçükken ilkokulda arkadaşımın ayakkabısını yırtmıştım,2 sene boyunca babamın telini bilinmeyen bir numara çaldırdığında korkudan titriyordum şikayet edecekler diye...

Geri