Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum'da Konular Yönetici onayından geçmeli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
22. Kuralın ihlali
Selam,
Başlıkta belirttiğim gibi, konuların Yöneticilerin onayından geçmesinin gerektiğini düşünüyorum.

Forum'da şaklabanlık yapan kişilerinde bu sayede önüne geçilebileceği, Çözüm arayan kişilerin daha iyi çözüme kavuşması yönünden daha iyi olabileceği ve Etkisinin bir hayli yüksek olabileceğini düşünüyorum.

Sizin de konuyla alakalı düşüncelerinizi almak ve fikir alışverişi yapabilmek için, konuyu açma gereksiniminde bulundum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,503
İsim
Mert Can Ergün
haklısın

NespaY

80+ Silver
Selam,
Başlıkta belirttiğim gibi, konuların Yöneticilerin onayından geçmesinin gerektiğini düşünüyorum.

Forum'da şaklabanlık yapan kişilerinde bu sayede önüne geçilebileceği, Çözüm arayan kişilerin daha iyi çözüme kavuşması yönünden daha iyi olabileceği ve Etkisinin bir hayli yüksek olabileceğini düşünüyorum.

Sizin de konuyla alakalı düşüncelerinizi almak ve fikir alışverişi yapabilmek için, konuyu açma gereksiniminde bulundum.
Ama şöyle bazı insanlarda malum forumda 2 saat konu onayını beklemek yerine burada konu açmayı tercih ediyorlar eğer böyle bir şey gelirse malum forumdan hız açısından bir fark kalmayacağı için insanların bu forumu tercih etmesinin bir anlamı kalmaz.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama şöyle bazı insanlarda malum forumda 2 saat konu onayını beklemek yerine burada konu açmayı tercih ediyorlar eğer böyle bir şey gelirse malum forumdan hız açısından bir fark kalmayacağı için insanlar bu forumu tercih etmesinin bir anlamı kalmaz.
Farkındaysanız eğer, konuyu açan kişiler tam olarak yazım kurallarına uymuyorlar ve Çözüm odaklı bir yanıt verebilmek için çok efor sarf etmek gerekiyor.
Eğer işi bilen 3-5 Kişi alabilirlerse, neden hız açısından sorun olsun ki?

NespaY

80+ Silver
Farkındaysanız eğer, konuyu açan kişiler tam olarak yazım kurallarına uymuyorlar ve Çözüm odaklı bir yanıt verebilmek için çok efor sarf etmek gerekiyor.
Eğer işi bilen 3-5 Kişi alabilirlerse, neden hız açısından sorun olsun ki?
Dostum anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Moderatör alımı yapılıp, bu sisteme geçilirse çok iyi olur.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,104
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Dediğin doğru ama uygulanması için 15 civarı moderatör alınması gerekiyor. Hatta ilerleyen zamanlarda daha da fazlasına ihtiyaç duyulacaktır.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,795
İsim
Taha yücel
Haklısın olabilir geçenlerde bir kaç gün önce saat kaçtı hatırlamıyorum 00.00 civarları felandı heralde konu dışında bir konu vardı adam dışkısının resmini koymuş rahatladım yazmış :d raporladım kısa sürede kaldırıldı konu bunların önüne geçmek için mesela olabilir :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,104
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Haklısın olabilir geçenlerde bir kaç gün önce saat kaçtı hatırlamıyorum 00.00 civarları felandı heralde konu dışında bir konu vardı adam dışkısının resmini koymuş rahatladım yazmış :d raporladım kısa sürede kaldırıldı konu bunların önüne geçmek için mesela olabilir :D
Bir dakika .. NEE!??? :kekw:

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,795
İsim
Taha yücel
Bir dakika .. NEE!??? :kekw:
gerçekten
adam konu açmış kolozetteki dışkısının resmini atmış direk dışkı arkadaşlar rahatladım yazmış bide ama trol hesap aynı gün kayıt olmuşi aynı gün banlandı zaten :D fdghklpdfh bende altına terbiyesiz yazdım dfhkpdfh

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,104
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram