Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Hayırlı olsun bende kendime bir kategori seçim
Teşekkür ediyorumAlp'e şimdiden hayırlı olsun diyorum
Peki hangi uyarılar ciddi oluyor yanlış kategori giriyor muSöylediğim gibi bir kategorideki bilgisi, emekleri önemli hususlardan. Bunun haricinde genel moderatör seçiminde olduğu gibi çok uyarısı olmayan kişiler önceliğimiz.
Çok uyarısı olmayan değil de neden uyarı yediğine bakmak daha mantıklı benceSöylediğim gibi bir kategorideki bilgisi, emekleri önemli hususlardan. Bunun haricinde genel moderatör seçiminde olduğu gibi çok uyarısı olmayan kişiler önceliğimiz.
Ben de başka bir kategori moderatörü olabilir miyimSöylediğim gibi bir kategorideki bilgisi, emekleri önemli hususlardan. Bunun haricinde genel moderatör seçiminde olduğu gibi çok uyarısı olmayan kişiler önceliğimiz.
Hayırlı olsun.Henüz yeni olarak uyguladığımız gönüllü kategori moderatörü sistemindeki ilk moderatörümüz @alpolojix / Leroxy oldu. Kendisi "AĞ Sistemleri" kategorisi içerisinde tıpkı diğer moderatörlerin olduğu yetkiye sahip. Fakat ilgi ve odak noktası kendi kategorisi olacaktır. Böylelikle bir kategoride ilgisi/bilgisi yüksek olan insanları yetkilendiriyoruz. Bu yöntemle birlikte daha düzenli bir iş bölümü yapabiliyoruz. Yine aynı şekilde bazı kategoriler için moderatörler alınacaktır.
Daha düzenli ve güzel bir ortam oluşturmak adına sizlerin de istekleri doğrultusundaki çalışmalarımız devam edecektir. Alp'e şimdiden hayırlı olsun diyorum