Neler Yeni

Donanım Arşivi G3 Sistem Çıktı ! ( Tekrar Stokta)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Bana gore kasa baya kotu mesh değil hava akisi kotu seçenekler cok az adamlarin mantigi 1 günde kargo ama secenek yok ramler kotu anakart degistirilebilir olmaliydi rgb yapmak isterdim sadece ekrna kartini alip satabilirim bilmiyorum suanda kasa kesinlikle degismeli

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Artık yapamaz, ama haklıydın.
1627745720223.png

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
X.M.P sıkıntısı da olabiliyor, ama nadiren.
XMP açamayan olmuştu o çiplerde. Çoğunluk Samsung C geliyor. BIOS güncelken XMP açamazsanız RAM kaynaklı sorundur firma ile iletişime geçersiniz. Azıcık OC denenir.
bu konularda cahilim, mala anlatır gibi anlatır mısınız? 2 yıl garantisi var de mi parçaların, bir sıkıntısı olursa yollarım düzeltirler?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Bana gore kasa baya kotu mesh değil hava akisi kotu seçenekler cok az adamlarin mantigi 1 günde kargo ama secenek yok ramler kotu anakart degistirilebilir olmaliydi rgb yapmak isterdim sadece ekrna kartini alip satabilirim bilmiyorum suanda kasa kesinlikle degismeli
Kasa o kadar gömülecek kadar kötü değil ki
Zaten testlerde de görüldüğü üzere çok da sorun olmuyor

herkesiöldür31

80+ Bronze
bu konularda cahilim, mala anlatır gibi anlatır mısınız? 2 yıl garantisi var de mi parçaların, bir sıkıntısı olursa yollarım düzeltirler?
Garantiye yollarsan yüksek ihtimal RAM'in yenisini gönderirler. Ama yine XMP açamayabilirsin. C-Die'ın problemi. RAM'le alakalı bir sorun yok. En fazla kendi Elinle ayarlarsın. illaki XMP açamayacaksın diye bir şey yok.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,236
İsim
Hakan
X.M.P bellekleri otomatik yazna hızına O.C ediyor, C Die kötü bir çip bazen bunu açınca çöküyor, garantilik iş değil.

kırmızışarapp

80+ Silver
GamingGenTR ile olan sistemi gerçekten çok beğenmemiştim , bu sefer harbiden olmuş be abi @Abdullah Hacıgül

Bu fiyata RTX 2060 lı sistem imkansız dediler , adam yaptı. İşte DA Farkı :cool:

Birde yanlış anlaşılmak istemem ama {ANA KONU] yapabilirseniz sevinirim :D @Mehmet Yılmaz

Stoklar 100 er 100 er ekleniyor.
Bilmiyorum belki de benim beklentim çok yüksekti ama 6.5k bekliyordum ben. Bilgisayar alamayacağım kesin genel olarak fiyatlara bakarsak. Xbox Series S'i sadece oyun odaklı olduğu için istemiyorum. Çünkü sadece oyun oynayan biri değilim. Garibanın yüzü gülmez arkadaşlar. Son umudum gibi bir şeydi bu sistem. Taksit yaptırıp staj paramla ödeyecektim ne güzel. Neyse artık başka bir sefere 😔

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Abdullah abinin "türkiyede tek en iyi f/p sistem" diye lanse edilen bazı sistemlerini beğenmemiştim ama bu sistem harbiden olmuş. LPX Ram dışında her şey gayet iyi. SN550'de dram yok fakat sistem için çok da eksi bir durum değil. VS550 de idare eder. Ama fiyatı çok iyi. Elinize sağlık.

rookie27

80+ Gold
Bilmiyorum belki de benim beklentim çok yüksekti ama 6.5k bekliyordum ben. Bilgisayar alamayacağım kesin genel olarak fiyatlara bakarsak. Xbox Series S'i sadece oyun odaklı olduğu için istemiyorum. Çünkü sadece oyun oynayan biri değilim. Garibanın yüzü gülmez arkadaşlar. Son umudum gibi bir şeydi bu sistem. Taksit yaptırıp staj paramla ödeyecektim ne güzel. Neyse artık başka bir sefere 😔
Hocam GTX1650 S sistem verelim size ?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hocam 6.5k bütçeniz varsa series alın yanına apu sistem toplayın.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
6.5K ya şimdilik zor , 1-2 Ay sonra belki olabilir

Top Bottom