@Abdullah Hacıgül hocam rog strixler webe özelmi yoksa itopya mağazalarında da olucakmı ?
Webe özeldir muhtemelen@Abdullah Hacıgül hocam rog strixler webe özelmi yoksa itopya mağazalarında da olucakmı ?
aslında 11000tl altına 3050 li satıldığına şahit olduk 3600 ün fiyat etkisi bence olmuş. 10400F kullanılsa bu sistem 8999TL den satılsa herkes bayram eder.Aynısını düşündüm intel olsaydı keşke f/p açısından ama yine de iyi fiyat. Tek tek toplanmaya kalksa (RTX 3050 ekran kartını 6500 den hesapladım) 12750 gibi bir rakam çıkıyor 2750 lira daha uygun.
Ya kardesim bu cekememezlik nedir anlamiyorum ki sürekli bi b*k atma cabasindasiniz bir cok rtx 3050 sistem cikti neden kimse bu fiyata cikartamadi yada bu fiyatin altina cikartamadi bir şeyleri yazarken mantıklı yazin sag sola b*k atmayi salni artikKovaladığın zaman rtx 3050 6.500₺ gibi bir fiyata bulunabiliyor. Ekran kartsız sistem 3.500₺ ye denk geliyor. Zaten hemen hemen tüm toplama pclerde ekran kartsız sistemler ortalama 3.500 - 4.000₺ bandına geliyor. Fiyat çook iyi ooomg diyenleri çözemedim
sistem webde çıkınca direk anasayfaya düşer değil miWebe özeldir muhtemelen
Dedi ya 160 stok dual geri kalan karışık rog olan 3 adet var dediPahalı fiyattanmı gelicek peki ? rog strix
Kovaladığın zaman rtx 3050 6.500₺ gibi bir fiyata bulunabiliyor. Ekran kartsız sistem 3.500₺ ye denk geliyor. Zaten hemen hemen tüm toplama pclerde ekran kartsız sistemler ortalama 3.500 - 4.000₺ bandına geliyor. Fiyat çook iyi ooomg diyenleri çözemedim
Saat 8 de çıkacak zaten.sistem webde çıkınca direk anasayfaya düşer değil mi
3 tanesinden biri mağazada olma ihtimali de mi var?3/400 şansın var