byberk06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 319
Tek fanlıitx in farkı ne fps farkı felan var mı
Tek fanlıitx in farkı ne fps farkı felan var mı
dezavantajı çok mu?Tek fanlı
ben senden satın alırım aynı fiyata iade etmene gerek yokgennçler ciddi bir soru soruyorum cevabını net verecekler lütfen cevaplasın . mesela itx geldi benim şansıma nasıl iade edeceğim ? hemen site ekranında aldıklarım kısmında görünüyormu ? Yada sistem gelince kutuyu düzgün bir şekilde yırtmadan açsam itx çıkınca geri itopyaya öyle paketlerine koyup kargolasam iade alıyorlarmı ?
3600ü neden beğenmiyor bir kaç kişi sebepleri neler yakın zamanda almayı düşünüyorum da
Bahsettiğimiz ısınma normal bir ısınma değil dostum. Yaşayarak anlayabilirsin sadeceÇoğu işlemci ısınıyor zaten intel de alsan amd de alsan iyi bir hava soğutma alınmalı diye düşünüyorum
Açıkçası Bende Beğenmedim , Keşke 2-2.5K daha koyulup 11400f +6600 Sistem Yapılsaydı , Tabi Stok Durumu VS. Nasıldır Bilemem , Ama Bence Böyle Daha Mantıklı Olurdu.Ben şahsen beğenmedim. Alanlar alsın çok iyi fiyatı var. 10400F kullanıp fiyatı daha düşük tutsalar şahsen daha mantıklı olurdu.
Bakabilirsin iyi fiyat v4.5 var bende de üstüne buradan rx6600 aldımbenim beklentim rx6600 üstüneydi v4.5 a gidip 7k 6600 arayayım.
dual bittikten sonra hocam@Abdullah Hacıgül tüm kartlar mı rasgele olacak hocam yoksa dual bittikten snra gigabyte ve itx kartlara mı geçilecek bizi aydınlatırmısın![]()
Bugün 7.2k dan amazonda satıldıbenim beklentim rx6600 üstüneydi v4.5 a gidip 7k 6600 arayayım.
iyi bir hava soğutmayla düzelir benceBeyler cidden işlemci çok mu ısınıyor
Sıvı soğutma ile düzelmi ona göre alıcam
Birde bu kasaya hangi sıvı soğutma gider kiBeyler cidden işlemci çok mu ısınıyor
Sıvı soğutma ile düzelirmi ona göre alıcam
Kardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyorduBeyler cidden işlemci çok mu ısınıyor
Sıvı soğutma ile düzelirmi ona göre alıcam