Donanım Arşivi G4 Çıktı 🔥

Kardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
Prime 95'te bile belki o derecelere çıkar sizin termal macununuz kalitesiz olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sistemi alıcamda sisteme uyumlu sıvı soğutucu önerir misiniz? beraber alıyım
Sıvı soğutucu gerek yok https://www.harcialem.com/urun/id-cooling-se-904-xt-slim-4pin-pwm-islemci-sogutucu bunu öneririm

Kardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
Ryzen 5 3600 kulanııyorum 1,5 senedir. Bütün oyunlarda yüklenirim 80 dereceyi geçmedi. Stok fanı + kasada tek 2000rpm fan çalışıyor.
(Kimseyi zorla inandiracak değilim .)

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Hocam sistemi alıcamda sisteme uyumlu sıvı soğutucu önerir misiniz? beraber alıyım
Sıvı soğutucuya gerek yok ucuz kule tipi hava soğutma çok rahat iş görecektir hatta stok soğutucuyla UV + OC yapıp kullanmanı öneririm

gennçler ciddi bir soru soruyorum cevabını net verecekler lütfen cevaplasın . mesela itx geldi benim şansıma nasıl iade edeceğim ? hemen site ekranında aldıklarım kısmında görünüyormu ? Yada sistem gelince kutuyu düzgün bir şekilde yırtmadan açsam itx çıkınca geri itopyaya öyle paketlerine koyup kargolasam iade alıyorlarmı ?
Alırken bilerek alıyorsun öyle rastgele olmaz merak etme. Eğer içine sinmezse SAKIN kargodan teslim alma geri iade olacak de geri gönder.

Tahminimce rog ekran kartları web üzerine denk gelmez 200 stok var ve 165 tane dual varsa ve roglar tüm dual ekran kartları bittikten sonra dağıtılacaksa.

Alırken bilerek alıyorsun öyle rastgele olmaz merak etme. Eğer içine sinmezse SAKIN kargodan teslim alma geri iade olacak de geri gönder.

Kargodan teslim almadan iade etmek ile teslim alıp iade etme arasındaki farkları detaylandırırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Kovaladığın zaman rtx 3050 6.500₺ gibi bir fiyata bulunabiliyor. Ekran kartsız sistem 3.500₺ ye denk geliyor. Zaten hemen hemen tüm toplama pclerde ekran kartsız sistemler ortalama 3.500 - 4.000₺ bandına geliyor. Fiyat çook iyi ooomg diyenleri çözemedim

o fiyata bu güçte ekran kartsız sistem yok
Sadece Ryzen 5 3600 bile 3270 TL zaten. Bu eleştiri değil kötüleme bence.

Fiyat gayet iyi de orta seviye sistem denildiği için RX 6600 veya rtx 3060 beklentisi oluşmuştu.

3600 ve 3050 alınır dimi bu fiyata darboğaz felan yapmaz
darboğaz yapacaksa , adam neden çıkarsın böyle bir sistem , mantıklı düşünseniz sormazsınız.. GÖZÜN KAPALI AL , TABİ ALABİLİRSEN .

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Kaç adet stok?

Geri