byberk06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 319
Hocam sistemi alıcamda sisteme uyumlu sıvı soğutucu önerir misiniz? beraber alıyımTermal macun yerine nutella sürmediyseniz 98 derece imkansız
Hocam sistemi alıcamda sisteme uyumlu sıvı soğutucu önerir misiniz? beraber alıyımTermal macun yerine nutella sürmediyseniz 98 derece imkansız
Prime 95'te bile belki o derecelere çıkar sizin termal macununuz kalitesiz olabilirKardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
Sıvı soğutucu gerek yok https://www.harcialem.com/urun/id-cooling-se-904-xt-slim-4pin-pwm-islemci-sogutucu bunu öneririmHocam sistemi alıcamda sisteme uyumlu sıvı soğutucu önerir misiniz? beraber alıyım
Hazır sistem aldım bro. İtopyadan hemde geçen sene falanTermal macun yerine nutella sürmediyseniz 98 derece imkansız
Ryzen 5 3600 kulanııyorum 1,5 senedir. Bütün oyunlarda yüklenirim 80 dereceyi geçmedi. Stok fanı + kasada tek 2000rpm fan çalışıyor.Kardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
Sıvı soğutucuya gerek yok ucuz kule tipi hava soğutma çok rahat iş görecektir hatta stok soğutucuyla UV + OC yapıp kullanmanı öneririmHocam sistemi alıcamda sisteme uyumlu sıvı soğutucu önerir misiniz? beraber alıyım
Alırken bilerek alıyorsun öyle rastgele olmaz merak etme. Eğer içine sinmezse SAKIN kargodan teslim alma geri iade olacak de geri gönder.gennçler ciddi bir soru soruyorum cevabını net verecekler lütfen cevaplasın . mesela itx geldi benim şansıma nasıl iade edeceğim ? hemen site ekranında aldıklarım kısmında görünüyormu ? Yada sistem gelince kutuyu düzgün bir şekilde yırtmadan açsam itx çıkınca geri itopyaya öyle paketlerine koyup kargolasam iade alıyorlarmı ?
Alırken bilerek alıyorsun öyle rastgele olmaz merak etme. Eğer içine sinmezse SAKIN kargodan teslim alma geri iade olacak de geri gönder.
Kovaladığın zaman rtx 3050 6.500₺ gibi bir fiyata bulunabiliyor. Ekran kartsız sistem 3.500₺ ye denk geliyor. Zaten hemen hemen tüm toplama pclerde ekran kartsız sistemler ortalama 3.500 - 4.000₺ bandına geliyor. Fiyat çook iyi ooomg diyenleri çözemedim
Sadece Ryzen 5 3600 bile 3270 TL zaten. Bu eleştiri değil kötüleme bence.o fiyata bu güçte ekran kartsız sistem yok
darboğaz yapacaksa , adam neden çıkarsın böyle bir sistem , mantıklı düşünseniz sormazsınız.. GÖZÜN KAPALI AL , TABİ ALABİLİRSEN .3600 ve 3050 alınır dimi bu fiyata darboğaz felan yapmaz
inşallah alabilirimdarboğaz yapacaksa , adam neden çıkarsın böyle bir sistem , mantıklı düşünseniz sormazsınız.. GÖZÜN KAPALI AL , TABİ ALABİLİRSEN .
200 web 200 mağazalarKaç adet stok?