Neler Yeni

Donanım Arşivi G4 Sistem Donma Sorunu

Can...

80+ Platinum
Hocam merhabalar benim sıram 47 idi. Bilgisayarı kurdunuz mu bilmiyorum ama problem yaşamazsınız ayrıca diskin ısındığundan olacağını sanmıyorum w11 den w10 a geçince sistemde şuana kadar şükür hiç donma olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne güzel problemsiz...
hocam birdaha olacak olursa bir işlemcı ısınıza bakmanızı öneriirm bazen macunu neredeyse yok kadar az suruyolar belkı o yuzden yapıyor olabılır youtubede vıdeoda denk gelmiştim bir göz atmakta fayda var umarım yardımcı olabilmişimdir

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Hocam merhabalar benim sıram 47 idi. Bilgisayarı kurdunuz mu bilmiyorum ama problem yaşamazsınız ayrıca diskin ısındığundan olacağını sanmıyorum w11 den w10 a geçince sistemde şuana kadar şükür hiç donma olmadı.

Ne güzel problemsiz...
47 mi bende 53 deydim sen kodcu abi misin 😅

hocam birdaha olacak olursa bir işlemcı ısınıza bakmanızı öneriirm bazen macunu neredeyse yok kadar az suruyolar belkı o yuzden yapıyor olabılır youtubede vıdeoda denk gelmiştim bir göz atmakta fayda var umarım yardımcı olabilmişimdir
İşlemci ısısıyla alakası yok arada oluyor rasgele
Ben bios güncelledim 3 gündür yok şuan ama bir daha olursa bakalım garantiye götürecek artık

Can...

80+ Platinum

Ben bios güncelledim 3 gündür yok şuan ama bir daha olursa bakalım garantiye götürecek artık
ben tavsiyemi sundum hocam işlemci ısındığı zamanda olabiliyor bu tarz kapanmalar

Akanzaii06

80+ Bronze
Ben yinede helalinden bi termal alıp takmanızı tavsiye ederim. youtube da da örneği olduğu gibi. benimde başıma geldi termal macun varla yok arasında idi bios ta 60-65 di.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR
evet mantıklı olabilir ama şuan sistemde sorun yok hocam olursa bakacağım. Teşekkü ederim

Evet evet hocam kodcuyum ben :) sima olarak tanırım belki sizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR
Arkadaşlar sistem yine donmaya başladı ve bu kezde kendine reset attı çıldıracağım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,219
Üyeler
162,654
Son üye
Leud44571
Top Bottom