Rica ederim hocam kandiliniz mübarek olsunElbette hocam öneriniz için teşekkür ederim akşam bakacağım ürünü de ankara mağazasından teslim aldım.
Tamamdır hocam akşam test edeceğim... sonuçları yazarım yine.RAM'den olma ihtimali var. Memtest86+ boot usb'si oluşturup, bu usb ile test yapmanızı öneririm.
Teşekkür ederim sizinde.Rica ederim hocam kandiliniz mübarek olsun
Evet ancak tekrar bi gözden geçireceğim..Her kablonun tam oturup oturmadığını kontrol ettinizmi sistemde?
hata almamanıza cidden sevindim zira iş yaparken orada kalmak çok can sıkıcı umarım sorun ramlarden dir de değişim isterim yoksa böyle çok can sıkıcı olacak... itopya da değiştirir heralde böyle bir durumda ?o ram markasında sıkıntı vardı apu sistemlerde. bendede g4 var ram testi yaptım yaklaşık 2 saat sürdü hatasız geçti.ramlere odaklanın.
Gözünüzü seveyim hocam nasılda denk geldi böyle evet evet birebir aynı durum sizin de mi DA G4 sistem var ?Aynı sorun bendede oldu 1 gün oluyor 4 gün olmuyor arada oluyor ani donup reset atıyor demi ? Öyle ise bendede aynı problem oldu
Evet Ankara şubesinden aldım bendeGözünüzü seveyim hocam nasılda denk geldi böyle evet evet birebir aynı durum sizin de mi DA G4 sistem var ?
Bende oradan aldım muhtemelen denk gelmiş te olabiliriz.. Sizde ne kurulu işletim sistemi olarak ? ram test yaptınız mı ? stres testi yaptınız mı ? bu hatayı kaç kez aldınız ?Evet Ankara şubesinden aldım bende
Sistemi kurduğum ilk iki gün 3 kere aldım hatayı stres testi temiz çıktı , sonra temiz kurulum ve driver kurdum 3 gündür problem yok bidaha olursa ram testi yapıcamBende oradan aldım muhtemelen denk gelmiş te olabiliriz.. Sizde ne kurulu işletim sistemi olarak ? ram test yaptınız mı ? stres testi yaptınız mı ? bu hatayı kaç kez aldınız ?
Anladım hocam ilk kurduğunuz sistem win 11 miydi sonra kaç kurdunuz yani acaba işletim sisteminden kaynaklı mı diye düşünüyorum da pek ihtimal vermesemde.Sistemi kurduğum ilk iki gün 3 kere aldım hatayı stres testi temiz çıktı , sonra temiz kurulum ve driver kurdum 3 gündür problem yok bidaha olursa ram testi yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz ram testi yapıcaksanız sonuçları banada söylermisiniz çünkü aynı problem var bendede
Yok hocam ikiside win 10 düAnladım hocam ilk kurduğunuz sistem win 11 miydi sonra kaç kurdunuz yani acaba işletim sisteminden kaynaklı mı diye düşünüyorum da pek ihtimal vermesemde.
Tamam hocam çok teşekkür ederim.Yok hocam ikiside win 10 dü