Neler Yeni

Donanım Arşivi gibi Forumların Kutsallığı Hakkında

caxle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Caner Kaan
Arkadaşlar böyle forumlar gerçekten aşırı bilgilendirici ve deneyim hakkında diğer insanlara bilgi sağlaması açısından harika birer insan topluluğu.
Verdiğiniz emekten ötürü ve bu kutsal forumların duyarlılığı için herkese teşekkürler .
Sene 2000 de olsa 2024 te olsa her bi daldan sorunu , soruları olan insanın işine yaran forumları kutluyorum
Herkese içten teşekkürler !

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
teknopat hariç mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar böyle forumlar gerçekten aşırı bilgilendirici ve deneyim hakkında diğer insanlara bilgi sağlaması açısından harika birer insan topluluğu.
Verdiğiniz emekten ötürü ve bu kutsal forumların duyarlılığı için herkese teşekkürler .
Sene 2000 de olsa 2024 te olsa her bi daldan sorunu , soruları olan insanın işine yaran forumları kutluyorum
sağol dostum kuracağımız da imparatorluğunun çok kötü emellerini herkese açtın artık bir imparatorluk olacağız.
En güçlü biz olacağız.
Şaka maka forum o kadar da güzel değil artık eskinin güzelliği kalmadı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,654
İsim
uwu
sağol dostum kuracağımız da imparatorluğunun çok kötü emellerini herkese açtın artık bir imparatorluk olacağız.
En güçlü biz olacağız.
Şaka maka forum o kadar da güzel değil artık eskinin güzelliği kalmadı
Aynen hocam geçen seneye kadar aktif olanlar vardı sonradan çoğu kişi isim değiştirdi / ban yedi / bıraktı…
1/2 haftaya bende bırakırım sonuna gelmiş gibi bir şey oldum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynen hocam geçen seneye kadar aktif olanlar vardı sonradan çoğu kişi isim değiştirdi / ban yedi / bıraktı…
1/2 haftaya bende bırakırım sonuna gelmiş gibi bir şey oldum
ben de bakıyorum eskinin çocukluğunu bırakmışım garip hissettiriyor eski mesajlarımı okumak.
Olgunlaşmışız artık :D
vay be 4 koca sene

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Eskidendi o güzellik..

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben de teşekkür ederim.
Forum kültürünün korunması veya yeni nesile de adapte etmek güzel bir şey.
Ayrıca bire bir insana sormadan veya doğrudan bu tarz forum platformlarında da bilgili insanlardan fikir almadan da teknik veya bilgi konularında sorunları çözmek zor oluyor hele ki sosyal medya bilgisizliği içinde . Kimi sistem önerisi kimi indirim kimi de teknik konularda yardımcı oluyorlar, sağolsunlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kendine kutsal sıfatı atfedilince donanım arşivi forum

20240707_225531.jpg

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,054
İsim
Mehmet Aslan
Faydasını görüyorsan ne mutlu:):peepo2:

grasdiyas

80+ Silver
Virgül koymadın taaaaaak 3 ay cezalısın. He bide "mısın" soru kalıbını birleşik mi yazdın? O zaman ban.
Tdk nın form a evrimleşmiş hali olarak görüyorum şahsen

Top Bottom