Neler Yeni

DONANIM ARSIVI-GT1 ÇIKTI!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HoYeon Jung

80+ Gold
Dostum fiyat performans olarak rakipsiz dediğinden bir şey anlamadım
Bende senin dediğinden bir şey anlamadım ancak şöyle anlatayım abi özetle.
İtopya ile daha güzel sistemler çıkarıyordun ancak Gaming Gen ile, İtopya firmasıyla çıkardığın F/P sistemler gibi bir sistem çıkaramadın bence.

kagankan0

80+ Bronze
Merhabalar diğer parçalardan çok kısılmış demene hitaben bu mesajı yazma kararı aldım 2060 ekran kartılı bir sistemi şu dönemde 8799 gibi bi rakama nerde gördün daha önce gerçekten çok merak ediyorum gigabye 2060'ın 6000 TL ye satıldığı şu dönemde asus ekran kartlı bir sistemin bu fiyata açılması gerçekten çok başarılı bir proje + olarak anakart kısmında b450mk-ıı 4400'e kadar ram desteği sağlayabilen bir anakart işlemci tarafında 3600 kullanılmış 6 12 bir yapısı mevcut ki adamlar ram kısmında bile patriot gskill crucial değilde farkındamısın bilmiyorum ama hyperx 3200 ram kullanmışlar son olarak disk kısmındada aynı şekilde adata sandisk yerine kingston nvme kullanılmış sistemi almayacak arkadaşlar bence burda boşa algı oluşturmasın rica ediyorum çok başarılı bir proje olmuş Gaming.gen.tr ve Donanım Arşivine ayrıca başarılar dilerim.
Dostum dün 9k a 2060 sistem vardı bu arada

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bende senin dediğinden bir şey anlamadım ancak şöyle anlatayım abi özetle.
İtopya ile daha güzel sistemler çıkarıyordun ancak Gaming Gen ile, İtopya firmasıyla çıkardığın F/P sistemler gibi bir sistem çıkaramadın bence.
Merhaba dün güncellik için bütün sistemlere özellikle baktım rtx 2060 sistemler 8500 tl-10.500tl aralığındaydi sistemimiz 8799tl 👍 kisilan parça yok a320 yok 2.5" SSD yok sevgiler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom