Neler Yeni

DONANIM ARSIVI-GT2 INTEL stok yenilenirmi

vitov1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak cömert
arkadaşlar sistemi alcam pususdayım ama stoğu yakalayamadım 2 saatir pc başındayım sizce stok yenilenirmi 2 defa felan yenilendi ama yetişemededim bidaha kaçırmamak için gözümü bile kırpamıyom sizce bidaha yenilenirmi ben sabaha kadar beklicemde :))

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Sipariş iptal edenler olacaktır hocam az kişi de olsa veya yeniden stoklara gelebilir 10 15 adet daha tabii ki kaldıysa her bir saate bir bakmak gerek

NespaY

80+ Silver
arkadaşlar sistemi alcam pususdayım ama stoğu yakalayamadım 2 saatir pc başındayım sizce stok yenilenirmi 2 defa felan yenilendi ama yetişemededim bidaha kaçırmamak için gözümü bile kırpamıyom sizce bidaha yenilenirmi ben sabaha kadar beklicemde :))
Yenilenirse fiyatını yükseltip yenilerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
bence 1-2 gün sayfayı sürekli yenileyin arada bence hepsi tükenmedi henüz beşer onar tekrar stok koyarlar.

vitov1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak cömert

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
pusuda kalıcan iptal edebler olabilir

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Ali
Bu fiyata iptal edenler bence son bir kaç yılın hatasını yapmış olur. Güzel A+ iki oyun hediyesini ve sistemi normalde toplasan 13-14k çıkarken daha ucuza almasını kaçırması kötü olur 😁

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,128
Üyeler
166,891
Son üye