Biraz önce baktım Youtube'daki video kaldırılmış, oluşan durumdan sanırım bizim olduğumuz gibi sayfa sahibi de memnun değil.
İnsanlara belirli bir saat vermediğiniz için takipçileriniz saatlerce İnstagram'da sayfayı yenilediler, ben mesela sayfanın otomatik yenilenmesi için program kullandım, bu kadar sayfa yenilenmesi yüzünden Instagram hesabımı kilitledi, mail ile doğrulama yaptıktan sonra hesabıma erişebildim.
İşi gücü olan var, okulu olan var, çok geniş saat aralıkları verip insanların ümidini kırmayın. Mesela tam dakikasını verirsiniz dersiniz ki tam olarak saat 21:30da fotoğraf paylaşacağım, ilk cevap veren alır, bu bir nebze anlaşılabilir. Ama bu kadar geniş aralıklar vermeniz ayıp.
Story paylaşıldığı saatte ben evimdeydim, bilgisayardan bakıp hızlıda cevap verebiliyorum, ama bir genç kardeşimiz sokakta oluyor, o nasıl bakıp cevap verecek, telefondan hızlı olamıyorsunuz.
Şu durumda bu kampanyadan kimse memnun değil gibi, umarım dikkat alırsınız bu söylediklerimi ve insanların tepkilerini.