Hangi kasa? Ozellikleri yazar misin?Arkadaslar 8 ay olmus alali donanim arsivi imzalı kasa garanti vs devam ediyor sadece valorant vs oynadim ne jadar eder ortalama
donanım arsivi imzası olunca noluyo 3-5k ucuza almıssındır iste simdi de zarar etmeden satarsın indirimli aldıgındanArkadaslar 8 ay olmus alali donanim arsivi imzalı kasa garanti vs devam ediyor sadece valorant vs oynadim ne jadar eder ortalama
Hangi kasa? Ozellikleri yazar misin?
evet kardesim biraz oyle zar zor aldik ama değiyordonanım arsivi imzası olunca noluyo 3-5k ucuza almıssındır iste simdi de zarar etmeden satarsın indirimli aldıgından
Arkadaslar 8 ay olmus alali donanim arsivi imzalı kasa garanti vs devam ediyor sadece valorant vs oynadim ne jadar eder ortalama
sistem pek güncel değil bence max 10k ederMesaj otomatik birleştirildi:
evet kardesim biraz oyle zar zor aldik ama değiyor
neyi guncel değil hocam ?sistem pek güncel değil bence max 10k eder
ahbe hocam bu espriyi ilk yapan benim 2020 aralığında falan tabi o zaman kimse özellik yazmıyordu o uprade gelmemişti daha
laaa oğlum dalga gecmeyin bilmiyorum ozellik felan yazmayi tek tek yazmaya da üşendimahbe hocam bu espriyi ilk yapan benim 2020 aralığında falan tabi o zaman kimse özellik yazmıyordu o uprade gelmemişti daha
sistem iyi la eğlencek adam arıyo onlar gece gecelaaa oğlum dalga gecmeyin bilmiyorum ozellik felan yazmayi tek tek yazmaya da üşendim
Bu sistemi 10K eder ? Ryzen 5600 ve rx 6700 var.sistem pek güncel değil bence max 10k eder
Ekran kartı ve işlemcisi çok güzel tek tek satmaya çalış bence güzel fiyatan satarsın.Mesaj otomatik birleştirildi:
evet kardesim biraz oyle zar zor aldik ama değiyor
bencede arkadaş biraz ölücü galiba aaskfgakfafasfBu sistemi 10K eder ? Ryzen 5600 ve rx 6700 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı ve işlemcisi çok güzel tek tek satmaya çalış bence güzel fiyatan satarsın.
Batu kral ya piyasa makinesibencede arkadaş biraz ölücü galiba aaskfgakfafasf