Neler Yeni

Ana Konu 🔥DONANIM ARŞİVİ İNDİRİMLERİ İTOPYA (ARALIK ÖZEL)🔥

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kağan
Sararma yapmıyor mu? Beyaz klavye almak istiyorum ama sararma yapar diye alamıyorum. Sararınca çok kötü gözükür çünkü. Her gün her gün de silemem onu
O kadar uzun süredir kullanmıyorum hocam 1.5 ay oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses güzel mi ne zamandır kullanıyorsun
1.5 aydır kullanıyorum sesi güzel evet

Ben bunun red switch siyahını aldım şimdi
Hayırlı olsun hocam

Oceanut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Gültekin
RX 6750 XT OC modeli ile Elite modeli arasındaki fark nedir? Elite OC değil galiba bu yüzden 9.999 TL olan OC versiyon mu alınmalı?

Ek olarak GIGABYTE RX 6750 XT OC ile Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arasında hangisi tercih edilmeli ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Burak MERCAN
RX 6750 XT OC modeli ile Elite modeli arasındaki fark nedir? Elite OC değil galiba bu yüzden 9.999 TL olan OC versiyon mu alınmalı?

Ek olarak GIGABYTE RX 6750 XT OC ile Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arasında hangisi tercih edilmeli ?

İlk sorunun cevabı için ekteki karşılaştırmaya bakabilirsin. Bence cevap görüntü önemli mi, değil mi? Ben şahsi tercihim olarak görünüş için 500 tl fazladan verirdim.

İkincisi ise bence fiyat, performans ve hedef üçgeninde karar verilmeli.Arada ne kadar fiyat farkı var, fiyat farkı performans farkına değer mi, 12 GB değil'de 16 GB almanın uzun vadede getirisi olur mu vs vs bu soruları düşünüp cevaplaman lazım.Örnek olarak: Ben 1080p'de oyun oynuyorum ve grafikler genelde düşük ayarda 144 hz hedefliyorum, iki seçenek de benim için (oynadığım oyunlarda) yeterli, ben 6750 Xt'yi alırdım.
Gigabyte Kendi Sitesindeki karşılaştırma.png

ironglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çağrı

stoklarda kalmamış malesef yoksa ben de alacaktım 1 adet elite :)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Sararma yapmıyor mu? Beyaz klavye almak istiyorum ama sararma yapar diye alamıyorum. Sararınca çok kötü gözükür çünkü. Her gün her gün de silemem onu
Hayır yapmiyor ama kir baya beli oluyor maalesef arada temizlemek lazım. 9 aydır kullanıyorum.

Akanzai

80+
34 inch monitörü aldım bakalım umarım ölü piksel çıkmaz.Bu fiyata daha bulamazdım.Hemde o kadar para veriyorsun bari büyük olsun dedim.

19 tllik mouse için söyliyceklerim ise ben onu kullanıyordum 20 gün sonra bozuldu durduk yere mouse imleci kayboldu.Işıklar yanıyor ama mouse imleci yok.Bir şeyde yapmadım oyundaydım.Ne yapsamda çözüme kavuşmadı.Sonra internetten baktım bu markanın bazı mouselarında aynı sorunu yaşayanlar varmış.

TeknoAdam

80+ Bronze

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Alıntıyı görüntüle

9 stok vardı ben girdiğimde ama ödemeler çok diye kaçırdım maalesef. Hemen satacağımı bilsem alırdım ama hemen satmak için de epey ucuz vermek gerekecekti. Gerçekten insanla uğraşmak yordu o yüzden almadım.
3,5 a 10-12 saatte giderdi

34 inch monitörü aldım bakalım umarım ölü piksel çıkmaz.Bu fiyata daha bulamazdım.Hemde o kadar para veriyorsun bari büyük olsun dedim.

19 tllik mouse için söyliyceklerim ise ben onu kullanıyordum 20 gün sonra bozuldu durduk yere mouse imleci kayboldu.Işıklar yanıyor ama mouse imleci yok.Bir şeyde yapmadım oyundaydım.Ne yapsamda çözüme kavuşmadı.Sonra internetten baktım bu markanın bazı mouselarında aynı sorunu yaşayanlar varmış.
Ben aldım bakalım mouseu daha gelmedi inşallah olmaz böyle .d

Yelizzxx

80+

19 tllik mouse için söyliyceklerim ise ben onu kullanıyordum 20 gün sonra bozuldu durduk yere mouse imleci kayboldu.Işıklar yanıyor ama mouse imleci
..

Son düzenleme:

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri