Ben bunun red switch siyahını aldım şimdiBende var görünüşü çok güzel. Her gören modelini soruyor.
Ben bunun red switch siyahını aldım şimdiBende var görünüşü çok güzel. Her gören modelini soruyor.
O kadar uzun süredir kullanmıyorum hocam 1.5 ay olduSararma yapmıyor mu? Beyaz klavye almak istiyorum ama sararma yapar diye alamıyorum. Sararınca çok kötü gözükür çünkü. Her gün her gün de silemem onu
1.5 aydır kullanıyorum sesi güzel evetSes güzel mi ne zamandır kullanıyorsun
Hayırlı olsun hocamBen bunun red switch siyahını aldım şimdi
RX 6750 XT OC modeli ile Elite modeli arasındaki fark nedir? Elite OC değil galiba bu yüzden 9.999 TL olan OC versiyon mu alınmalı?
Ek olarak GIGABYTE RX 6750 XT OC ile Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arasında hangisi tercih edilmeli ?
stoklarda kalmamış malesef yoksa ben de alacaktım 1 adet eliteRX 6750 XT OC modeli ile Elite modeli arasındaki fark nedir? Elite OC değil galiba bu yüzden 9.999 TL olan OC versiyon mu alınmalı?
Ek olarak GIGABYTE RX 6750 XT OC ile Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arasında hangisi tercih edilmeli ?
Hayır yapmiyor ama kir baya beli oluyor maalesef arada temizlemek lazım. 9 aydır kullanıyorum.Sararma yapmıyor mu? Beyaz klavye almak istiyorum ama sararma yapar diye alamıyorum. Sararınca çok kötü gözükür çünkü. Her gün her gün de silemem onu
Hayır
9 stok vardı ben girdiğimde ama ödemeler çok diye kaçırdım maalesef. Hemen satacağımı bilsem alırdım ama hemen satmak için de epey ucuz vermek gerekecekti. Gerçekten insanla uğraşmak yordu o yüzden almadım.Alan varmı
3,5 a 10-12 saatte giderdiAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
9 stok vardı ben girdiğimde ama ödemeler çok diye kaçırdım maalesef. Hemen satacağımı bilsem alırdım ama hemen satmak için de epey ucuz vermek gerekecekti. Gerçekten insanla uğraşmak yordu o yüzden almadım.
Ben aldım bakalım mouseu daha gelmedi inşallah olmaz böyle .d34 inch monitörü aldım bakalım umarım ölü piksel çıkmaz.Bu fiyata daha bulamazdım.Hemde o kadar para veriyorsun bari büyük olsun dedim.
19 tllik mouse için söyliyceklerim ise ben onu kullanıyordum 20 gün sonra bozuldu durduk yere mouse imleci kayboldu.Işıklar yanıyor ama mouse imleci yok.Bir şeyde yapmadım oyundaydım.Ne yapsamda çözüme kavuşmadı.Sonra internetten baktım bu markanın bazı mouselarında aynı sorunu yaşayanlar varmış.
..34 inch monitörü aldım bakalım umarım ölü piksel çıkmaz.Bu fiyata daha bulamazdım.Hemde o kadar para veriyorsun bari büyük olsun dedim.
19 tllik mouse için söyliyceklerim ise ben onu kullanıyordum 20 gün sonra bozuldu durduk yere mouse imleci kayboldu.Işıklar yanıyor ama mouse imleci
Gene adam akilli 2k monitör yok
Hocam konuyu gereksiz hortlatıp, aralık ayı indirimlerini paylaşıyorsun? hangi zamanda yaşıyorsun? 2023 şubat ayındayızGene adam akilli 2k monitör yok