bende o 2 si arasında kaldım asus tuf aydınlatması düşük diyorlar bilemedimAsus tuf k1 mi aoc gk500 mü?
psu da iyi gibi geldi banaŞimdi arkadaşlar buraya itopyanın yaptığı tarzda değilde Abdullah Abinin yaptığı tarzda kaç adet indirimli ürün var? Razer Mouse Pad ve ucuz Mouse dışında gözüme çarpan olmadı.
k1 in aydınlatması düşük gk500 de kronik sorunlu diye biliyorumbende o 2 si arasında kaldım asus tuf aydınlatması düşük diyorlar bilemedim
mebrane klavyeye (tuf k1) o para verilmez bence ya, aoc gk500 daha mantıklı gibibende o 2 si arasında kaldım asus tuf aydınlatması düşük diyorlar bilemedim
psu çok elektrik harcar mı ?bana bir iki ürün dışında (son sıvı soğutucu ve 1 tb ssd 1150 TL olan) cazip ürün gelmedi ama ocak sonrası birkaç ürünü bu fiyata almak hayal olacağı için ihtiyacı olan alabilir G535'i geçen 1200 TL den sattılar 2300 e düşmüş şimdi
1000W Psu yu saymadığımı fark ettim çünkü elektrik fiyatları F/P değil (şaka)![]()
Bahsettiğin ürün listede bile yok.Dün 529 TL bu sabah 779 TL olan ssd inidirmde 600 TL olunca aynen indirim var.
Bloody B640 alsan daha mantıklı. (Çınlama dışında şikayeti yok)bende o 2 si arasında kaldım asus tuf aydınlatması düşük diyorlar bilemedim
Bro ben AOC'nin klavyesini yaklaşık 2 ay kullandım. Tuşlarda net bir şekilde çınlama var ayrıca bazen tuşlara sert basmadıkça da algılamıyor ama kalite ve renk gayet hoş. Ürün Red Switch bu arada.mouse olarak steelseris ve hyperx klavya olarakda asus ve AOC arası kaldım yardım edermisiniz
İndirim genel olarak az ama kaçırmamak lazım bence, ocakda bu fiyatları ararız. G535'in fiyatı güzelmiş bence.Şimdi arkadaşlar buraya itopyanın yaptığı tarzda değilde Abdullah Abinin yaptığı tarzda kaç adet indirimli ürün var? Razer Mouse Pad ve ucuz Mouse dışında gözüme çarpan olmadı.