Hocam Allahın izniyle 2024'e 4070'le gireceğiz bakalım. Bizim 1030 emekli olacak artık.O ekran kartıyla DLSS açarsan ekran kartı mavi ekran verir herhalde ateş ve su oynayacak ekran kartı o ( kulandığımdan biliyorum )
7800xt al ağa ne 4070 i DHocam Allahın izniyle 2024'e 4070'le gireceğiz bakalım. Bizim 1030 emekli olacak artık.
rtx 2000 serisi üstünde bence daha güzel olucak bu deneyim2060 Süper ile yüklicem bende şimdi
Ben emekliye ayırdım onu bu yılHocam Allahın izniyle 2024'e 4070'le gireceğiz bakalım. Bizim 1030 emekli olacak artık.
Abdullah abinin açıklamada verdiği linkteki mod ile bu mod aynı mı ? Abdullah abi açıklamada direkt bir rar dosyası vermiş google drive üzerinden onu kulanabiliyor muyuz ? Bu videodaki şuanda paralı gözüküyorda.Mesaj otomatik birleştirildi:
Videoda modun linkide mevcut
Yok hocam kalsın biz 4070 alalım.7800xt al ağa ne 4070 i D
Mesaj otomatik birleştirildi:
rtx 2000 serisi üstünde bence daha güzel olucak bu deneyim
Drivedaki paralı modla aynı onu kullanabilirsinizAbdullah abinin açıklamada verdiği linkteki mod ile bu mod aynı mı ? Abdullah abi açıklamada direkt bir rar dosyası vermiş google drive üzerinden onu kulanabiliyor muyuz ? Bu videodaki şuanda paralı gözüküyorda.
Yeni yıla bende 4060'la gireceğim hocam. GT 710'dan 4060'aYok hocam kalsın biz 4070 alalım.
Tamamdır teşekkürler fsr 2 destekleyen bir oyun oynadığım zaman kullanacağım.Drivedaki paralı modla aynı onu kullanabilirsiniz
Her oyunda açılmıyor hocam listeyi atıcam buraya hangi oyunlarda açıldığı ve hangi dosyaları atmak gerektiğini gösterenTamamdır teşekkürler fsr 2 destekleyen bir oyun oynadığım zaman kullanacağım.
Şuanki sistemin ney?Ben emekliye ayırdım onu bu yıl
Yapamadım galiba ne alakasa frame şeyi gelmediEee yaptım herşeyi DLSS 3.0 falan göremedim spidermande